POPUT PRINCEZE: Milica Pavlović zablistala na proslavi maturske večeri u Banja Luci (VIDEO)

Popularna pevačica Milica Pavlović u nedelju se suočila sa velikim bolom kada je preminula njena baka Rada, koja ju je odgajala odmalena.

Iako potresena velikim gubitkom, lepa plavokosa dama odlučila je da ispuni ranije dato obećanje i usreći jednog maturanta iz Banja Luke.

Naime, pre tragedije popularna folkerka pristala je da Srđanu bude pratnja na maturskoj večeri.

Atraktivna tridesetogodišnjakinja sinoć se pojavila u Banja Luci savršeno stilizovana i odevena u raskošnu haljinu u kojoj je izgledala poput princeze.

Zvezda "Grand" produkcije ispred hotela u kome je bila zakazana proslava došla je limuzinom i privukla veliku pažnju svih prisutnih, koji su je nagradili aplauzom.

Na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram Pavlovićeva je podelila fotografije i video-snimke nastale tokom proslave maturske večeri i još jednom zahvalila fanovima na podršci u teškom životnom periodu.

- Neverovatna energija, emocija, ljudi. Sve. Divna Banja Luka. I divan Srđan. Hvala vam na svemu. Ne postoje reči kojima bih mogla da opišem koliko snage i ljubavi ste mi dali, posebno u ovom momentu mog života. Bila mi je čast da osetim vašu energiju, da se družim sa vama i da poželim divnim maturantima da ostvare sve svoje snove. Zahvalna sam Bogu što sam dobila ovakvu privilegiju koja mi daje snagu da nastavim dalje da se borim. Volim vas - napisala je pevačica.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: senoritamilica/Instagram

Pogledajte još