DOMAĆINI SPREMILI TORTU I POKLON ZA ŠAMPIONA: Novak Đoković proslavio 35. rođendan na Rolan Garosu (VIDEO)

Najbolji teniser sveta Novak Đoković danas je napunio 35 godina. Novak se trenutno nalazi u Francuskoj gde će u ponedeljak nastupiti na turniru Rolan Garos.

Iako je zbog svog posla, na ovako važan dan bio odvojen od porodice i prijatelja i nije mogao da proslavi svoj "divan dan", organizatori turnira, pripremili su Novaku rođendansko iznenađenje koje će sigurno dugo pamtiti.

Naime, čelni ljudi Rolan Garosa, predvođeni direktorkom Ameli Morezmo, za Đokovića su organizovali mini-proslavu njegovog 35. rođendana, te su ga dočekali sa slavljeničkom tortom.

Nakon što je oduvao svećice, najbolji teniser dobio je i poklon - električni trotinet, kojim je posebno bio oduševljen i odmah ga je isprobao.

- Rođendanski poklon za slavljenika - piše na zvaničnom nalogu Rolan Garosa pokraj video-snimka rođendanskog iznenađenja.

Brojne Đokovićeve kolege, prijatelji i fanovi čestitali su svom omiljenom sportisti divan dan i poželeli mu zdravlje, sreću i da osvoji još mnogo turnira i titula. Nešto kasnije, Novak se oglasio na svom Tviter nalogu i zahvalio se svima na iskrenim čestitkama.

- Hvala vam na rođendanskim željama! Veliki zagrljaj za sve! - kratko je napisao slavljenik.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: djokernole/Instagram

Pogledajte još