KATJA SA MAMOM I TATOM NA TERENU: Marko Gobeljić sa suprugom Katarinom Grujić i ćerkom proslavio osvajanje šampionske titule (VIDEO)

Fudbaleri "Crvene zvezde" sinoć su osvojili petu uzastopnu šampionsku titulu.

Nakon što su savladali "Voždovac" na stadionu "Rajko Mitić" počelo je veliko slavlje pred 40.000 gledalaca, kojem su prisustvovale i porodice igrača popularnog kluba.

Kada se utakmica završila, na terenu se pojavila poznata pevačica Katarina Grujić sa ćerkom Katjom u naručju, koja je čestitala suprugu Marku Gobeljiću na velikom uspehu koji je njegov tim ostvario.

Atraktivna folkerka na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram objavila je nekoliko fotografija i video-snimaka nastalih tokom velikog slavlja fudbalera i navijača beogradskih crveno-belih.

Uspešni sportista ponosno je nosio naslednicu koja je na svet došla sredinom decembra prošle godine, a malena Katja bila je prava atrakcija, kojoj su dečica Markovih kolega prilazila i poželela da se poigraju sa njom.

Podsetimo, lepa brineta koja je nedavno proslavila 30. rođendan i zgodni fudbaler venčali su se na intimnoj ceremoniji 30. avgusta prošle godine, a sada se uveliko spremaju za crkveno venčanje i svadbeno veselje koje je zakazano za 2. jun, a kojem će prema pisanjima medija, prisustvovati više od 500 zvanica.

Foto: katarinagrujic.doll/Instagram
Foto: katarinagrujic.doll/Instagram

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: katarinagrujic.doll/Instagram

Pogledajte još