SREĆA NIJE DUGO TRAJALA: Aleksandra Nikolić ponovo sumnja u Dejanovu ljubav, Dragojević pokušavao da je umiri, ali bezuspešno (VIDEO)

Tokom prošle noći u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima Nenad Aleksić Ša pokušavao je da objasni Aleksandri Nikolić da je njen dečko Dejan Dragojević trn u oku većini zadrugara. Nikolićeva se potom posvađala sa Dejanom jer smatra da njega cimeri štite, a nju napadaju.

- Ja tebe ne želim da napadam, ja ti uvek ćutim. Niko tebe ne vređa. Kad ustaneš ti konstantno govoriš šta vi branite Dejana, a mene napadate, glupo je, on ti je dečko - govorio je Ša.

- Lakše je da napadaju mene nego njega, ili ću ja da naje*em, ili on... Lakše je na meni nego na tebi, videćete vi kada budemo izašli odavde - rekla je Aleks.

- Ima tu milion situacija gde ja isapdam luda i nenormlna, a oni ne vide niša. Meni sve zameraju, a tebi ne... - rekla je Aleks i zaplakala.

- Aleksandra smiri se, ti sama sebe ubacuješ u problem, meni je lepo sa tobom, ali ti pokušavaš nešto da radiš, ali ti ne ide - rekao je Dejan i krenuo da poljubi Aleks.

- Pusti me, nervozna sam - govorila je Nikolićeva.

- Molim te, zaobiđi me toga, ja ne mogu više tako, dosta je bilo... Ja te volim, pusti da ti neke stvari uđu na jedno uvo, a na drugo da izađiu... Tebi to pravi rikošet u glavi. Kontroliši se, ne treba ti to da se primaš na komentare nebitnih ljudi - rekao je Dejan.

Aleksandra je nakon sukoba sa Dragojevićem ostala u kuhinji i ponovo zaplakala.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još