ŽENA MAČKA: Sofija Milošević seksi izgledom u kožnom kostimu oduševila fanove (FOTO)

Otkako je uplovila u ljubavnu vezu sa fudbalerom španskog "Real Madrida", Lukom Jovićem, manekenka Sofija Milošević često je glavna tema domaćih medija. Atraktivna dama redovno sa pratiocima na svom profilu na društvenoj mreži Instagram deli momente iz privatnog života.

Iako se Sofija porodila pre samo dva meseca i na svet donela sina za kojeg su ponosni roditelji izabrali ime Teodor, plavokosa dama uspela je da napornim vežbanjem i pravilnom ishranom, dovede svoju liniju do savršenstva.

Tridesetjednogodišnjakinja je svojim poslednjim fotografijama uspela da iznenadi fanove i pratioce. Naime, modna dizajnerka pozirala je u veoma izazovnoj kombinaciji, pantalonama i topu od crne kože. Vamp izdanje poznate mame začudilo je, ali istovremeno i oduševilo njene kolege i poznanike, budući da inače voli nešto nežnije i svedenije komade odeće u pastelnim nijansama.

- Žena mačka - napisala je kratko poznata dama pokraj fotografija koje su otkrile njene bujne obline.

Nakon objave nizali su se komentari oduševljenih fanova koji su joj uputili mnoštvo komplimenata na račun savršenog fizičkog izgleda.

Podsetimo, Sofija pored malenog Teodora ima i sina Alekseja koji će u septembru proslaviti svoj drugi rođendan, a uskoro će sa verenikom Lukom stati na "ludi kamen".

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: sofijamilo/Instagram

Pogledajte još