GLEDALA SAM SVE: Stefan Karić prevario Jovanu sa Marijanom Zonjić, oglasila se Ljubisavljevićeva

Kao bomba odjeknula je vest da su pevačica Marijana Zonjić i Stefan Karić rano jutros u "Zaduzi" imali seks.

Vatreni fanovi "Zadruge" sve su ispratili - Karićev odlazak u ekonomsko dvorište, posle nekoliko minuta i Marijanin, a u šteku su se sami zadržali izvesno vreme. Prvo je izašla Marijana, koja je odmah potražila vlažne maramice i otišla u toalet, a posle nekoliko minuta izašao je i Stefan, što je bilo dovoljno da se podgreju sumnje da su imali vrelu akciju.

Tim povodom, novinari su pozvali Jovanu Ljubisavljević, Karićevu devojku. Na pitanje kako komentariše glasine da ju je dečko rano jutros prevario sa Marijanom Zonjić, bivša učesnica "Zadruge" je kratko rekla:

- Gledala sam sve do pola 9 jutros. Ne komentarišem, nemam nikakav komentar, hvala - bilo je sve što je želela da kaže, vidno neraspoložena.

Podsećanja radi, Jovana i Stefan zavoleli su se u prethodnoj, četvrtoj sezoni "Zadruge". Iako im mnogi nisu prognozirali mir i sklad u vezi, ljubav im je opstala i tokom leta, a kako su i sami rekli, veliki test za njihovu vezu jeste novo razdvajanje koje je usledilo - Stefanov ulazak u aktuelnu, petu sezonu "Zadruge".

Ni Jovana ni Stefan prethodnih meseci nisu krili koliko im teško pada razdvojenost, a jedan od najsrećnijih trenutaka im je bio iznenadni susret u "Zadruzi", početkom februara, posle dugih šest meseci koliko nisu imali kontakt.

Stefan se Jovani sve vreme kleo na vernost, a da li je ovim potezom ozbiljno narušio odnos sa svojom emotivnom partnerkom, ostaje da vidimo.

Izvor: Pink.rs
Foto: ljubisavljeviceva/Instagram

Pogledajte još