AKO JE TRUDNA, DOKTORI ĆE IMATI POSLA: Marko Osmakčić ponizio Viktoriju Mitrović pred zadrugarima (VIDEO)

Tokom emisije "Pitanja novinara" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima voditelj Darko Tanasijević, imao je nekoliko pitanja za Viktoriju Mitrović i Marka Osmakčića.

- Nešto mi nisi srećan - rekao je Tanasijević.

- Jako sam smoren ovde, dani mi sporo prolaze. Veza nije na nekom nivou, životarim i čekam da kucne kraj - rekao je Marko.

- Koliko sam uspeo da čujem Viktorija sumnja da je u drugom stanju, kako razmišljate kad je ta tema u pitanju - pitao je novinar.

- Ne razmišljam, nije nikako podobno. Daj Bože da nije. Zadnja dva ciklusa je znalo da kasni... Ako je tako, onda je tako, imaće doktori posla, da. Mislim da je stvar jasna. Loš smo spoj. Trebalo bi možda malo više da pazimo u nekim trenucima, sve se nekako omaklo kontroli - rekao je Marko.

- Činila si sve da ga provociraš, a onda kada se on okrenuo, sve ti se vratilo - rekao je Tanasijević.

- U pravu si. Sećam se kad je bilo bacanje jaja, to je bilo sa moje strane fejk. Da, ja sam na početku bezveze neke stvari radila, stvarala haos bespotrebno, jer tada nisam imala emociju. Naravno da mi je krivo zbog svega što se desilo - rekla je Mitrovićeva.

- Da li ste razmišljali da ćete faliti jedno drugom napolju - pitao je Tanasijević.

- Mislim da ne. Mislim da kad izađeš napolje, da ima mnogo razonoda i da niko ne želi da se seti ovoga ovde. Tu su mi drugari, familija, druge kombinacije i da s elako nađe zamena. Naš odnos je najviše građen temeljima neke strasti, pa je ovo ostalo došlo uz to. Nisu nas držale te neke najvažnije stvari, kako bi upotpunili. Jedva čekam da izađemo, da se sve to zaboravi - rekao je Marko.

- Slažem se Darko. Ja sam već rekla, teško mi je ovde nakon osam meseci koliko smo zajedno. Vezala sam se, mislim da se isto tako vezao i on. Došao mu je period da se prezasitio i mene i rijaltija - rekla je Viki.

- Je l' ti bude poražavajuće kad ti dečko kaže: "Ti ne mariš za svoje dete, a kamoli za mene" - pitao je Darko.

- Naravno da mene te stvari pogode, ne samo od njega, ali sam neko ko govori da me ne pogađa. Da sam pokazala da sam saosećajna, smatram da bih bolje prošla, a ne da sam krila. Ja se jesam zanela, ali što se mene tiče, kad kucne taj 10. jul, za mene će sve ovo biti prošlost - dodala je Viki.

- Mislim da ona sada kaže to iz tog nekog frajerisanja. Ugušila me je pitanjem: "Što ne bismo pokušali napolju?" - rekao je Osmakčić.

- Lažeš. Ja sam pitala: "Što si takav? Šta se desilo?" - ubacila se Viki.

- Moja najveća greška je ulazak u vezu sa njom - rekao je Marko.

Nakon završetka emisije Viktorija i Marko imali su žestok seks, bez obzira na prethodno izgovorene reči.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još