SA NJIMA NE MOŽETE DA POGREŠITE: Jednodelni kupaći kostimi rešenje su za sve tipove ženske građe

Počinje sezona kupaćih kostima, a to mnogim ženama predstavlja problem. Kakve god da ste građe i koji god nedostatak na svom telu želite da sakrijete, jednodelni kupaći su idealno rešenje. Osim što će lepo stajati svim pripadnicama lepšeg pola, oni su jako moderni i atraktivni. Pomoći će vam da istaknete delove tela koje želite.

Ukoliko niste sigurni kakavi kupaći su idealni za vas, ovo je model sa kojim ne možete pogrešiti.

Ipak, u odnosu na to kakav tip građe imate, neki jednodelni kostimi će vam više, a neki manje odgovarati.

Foto: Ilustracija/Freepik.com

Ako ste građeni u obliku slova V ili "obrnuta piramida", izaberite model koji je asimetričan. Možete eksperimentisati. On može biti na jedno rame, imati dubok dekolte ili bretele koje se vezuju na vratu.

Građa u obliku slova A ili "piramida" - zahteva model sa korset korpama. Može biti sa ili bez volana.

Ukoliko je vaša građa u obliku slova H ili "pravougaonik", najbolje je da se odlučite za kostim koji je prefinjenijeg kroja, izraženog dekoltea ili zanimljivog i upadljivog printa. Ako nosite veći broj, možete se opredeliti i za trikini.

Žene koje su građene u obliku slova X ili "peščanik" treba da biraju modele sa kombinacijom materijala ili nekim isečenim, providnim delovima.

Dame sa građom slova O, odnosno "okruglom" se najčešće opredeljuju za ovaj model. On im lepo uobliči figuru i pokrije potrebne delove. Izaberite jednobojne modele koji imaju žičanu podršku i dekolte i ne možete pogrešiti.

Izbor boje jednodelnog kupaćeg kostima

Što se tiče boje, ako imate topao i taman ten - bolje će vam stajati tople boje. Maslinasto zelena, bež, braon ili narandžasta, kao i šareni modeli će istaći vašu boju kose, očiju i tena. Ukoliko imate svetliji ten, kao i kosu i oči - više će vam odgovarati hladnije boje poput plave, ljubičaste ili zelene. Bela i crna boja su izbor sa kojim nećete pogrešiti, kakav god ten da imate.

Iako se starije žene pre odlučuju za ovakve kupaće kostime, oni su veoma popularni i među mlađim generacijama. Veliki izbor, različite boje i varijante omogućavaju svima da nađu svoj savršeni model.

Izvor: Magazin.novosti.rs
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.