NIKAD VIŠE NEĆEMO BITI ZAJEDNO: Ana Nikolić otkrila u kakvom je odnosu sa bivšim suprugom Stefanom Đurićem Rastom (VIDEO)

Ana Nikolić sinoć je nastupala na jednom beogradskom splavu i tom prilikom dala intervju za televiziju "Pink". Ona je nedavno rekla da više nije pevačica i da ne nastupa, a ono što javnost uvek zanima, pored njene karijere jeste i ljubavni život.

- Ne pevam, nemam dečka. Ovde večeras nastupam prijateljski - rekla je ona na samom početku intevjua.

Ana je uvek važila za jednu od najzgodnijih na domaćoj estradi, a ovaj epitet i danas s ponosom nosi. Ipak, i dalje je sama i bez jače polovine.

- Nemam dečka, ni simpatiju i nisam zaljubljena. Nema muškaraca - nema problema - rekla je Ana.

Kako je ranije već naglasila, a sinoć i potvrdila, ona ne peva, odnosno ne nastupa, te se našalila da će je ubuduće novinari sretati samo na sudovima.

- Mene to mrzi, ali da ja stvarno tužakam, ja bih spavala na sudu. Ali nemam baš vremena - izjavila je pevačica.

Anin bivši suprug Stefan Đurić Rasta sa kojim ima ćerku Taru nedavno je izašao iz kućnog pritvora, te je medije zanimalo u kakvim su odnosima i da li njihovi fanovi mogu da očekuju neki duet.

- Sa bivšim mužem sam u odvratnim odnosima... Šalim se, naravno da smo u dobrim odnosima, viđamo se. Opet ćemo sarađivati, odnosno opet radimo, spremamo nešto, ali nećemo više nikad biti zajedno. Radim na novom projektu, zato i ne nastupam, radim nešto sasvim novo i drugačije - jasna je bila Ana Nikolić.

Izvor: Pink.rs
Foto: ananikolicofficial/Instagram

Pogledajte još