LUKSUZNO VENČANJE NA PLAŽI: Melis Sutšurup i Mustafa Sandal izgovorili sudbonosno "da" u Turskoj (VIDEO)

Turski pevač Mustafa Sandal juče je stao na "ludi kamen" sa dve decenije mlađom Melis Sutšurup.

Muzička zvezda i njegova izabranica su nakon intimne ceremonije venčanja održanog u turskoj ambasadi u Rimu, izgovorili sudbonosno "da" u jednom od najpoznatijih turskih letovališta - Marmarisu.

Bivši suprug Emine Jahović i Melis upriličili su svadbeno veselje kojem je prisustvovao veliki broj zvanica. Mlada je tokom ceremonije blistala u dugačkoj beloj venčanici, dok se pevač odlučio za elegantno odelo sive boje.

Nakon svečanog čina na kojem su se mladenci jedno drugom zavetovali na večnu ljubav, održana je žurka na plaži, što je posebno oduševilo goste. Uz muziku i piće, veselje je trajalo do jutra, a tridesettrogodišnja mlada za večernju žurku odabrala je atraktivnu kratku haljinu.

Pored brojnih članova porodice i prijatelja poznatog para, venčanju je prisustvovao i Mustafin mlađi sin Javuz, dok je stariji sin Jaman izostao sa slavlja. Takođe, ovog važnog dana uz Melis bio je i njen sedmogodišnji naslednik Jigit, koji je bio jedan od najveselijih gostiju na svadbi.

Lepa plavokosa dama podelila je na svom profilu na društvenoj mreži Instagram video-snimke koji su otkrili kakva je atmosfera vladala na venčanju, a nakon njenih objava usledile su brojne čestitke fanova.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: melisutsurup/Instagram

Pogledajte još