SVADBA U HERCEG NOVOM: Udaje se Ana Dabović, košarkašicina porodica otputovala u Crnu Goru (FOTO)

Srpska košarkašica Ana Dabović izgovoriće sudbonosno "da" 19. juna vereniku Iliji Musturu. Par će se venčati u Aninom rodnom gradu, a tim povodom cela porodica će biti u Herceg Novom. Lepe novosti javnosti je otkrila Anina sestra Milica Dabović.

- Svadba je 19. juna u Herceg Novom. Bićemo svi na okupu, cela porodica posle toliko godina, rodbina, prijatelji. Svi mi iz porodice koji živimo van Herceg Novog, brat Mićo sa porodicom i sestra Jelica i naravno, Ana, najpre smo se okupili u Beogradu i istim avionom odleteli u Tivat i sada uživamo u završnim pripremama za veliko slavlje. Biće predivno, mnogo sam srećna i radosna, jedva čekam taj dan. I Stefan je nestrpljiv, uveliko se doteruje za tetkinu svadbu - rekla je Milica za "Sport Klub". Ona je na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj pozira sa sestrom Anom, bratom Milanom i snahom.

Tridesetdvgodišnja Ana i četiri i po godine mlađi Ilija u vezi su od 2019. Par živi zajedno u Monpeljeu, gde nastupaju za lokalne klubove. Ilija je vaterpolista, a u novembru prošle godine zaprosio je uspešnu košarkašicu.

Foto: stefanovamama13/Instagram

Autor: Nadlanu.com
Foto: musturix/Instagram

Pogledajte još