SVE JE SVEŽE: Rokvići planiraju film o pokojnom Marinku, Nikola otkrio ko će tumačiti pevačev lik

Pevač Nikola Rokvić progovorio je o planovima za budućnost, kao i iskustvu u svetoj zemlji Jerusalima, a onda se dotakao porodice i filma o svom pokojnom ocu Marinku, a čiju bi glavnu ulogu tumačio upravo on:

- Mislim da sam do septembra, oktobra dosta toga dogovorio, ima dosta posla - otkrio je na samom početku razgovora Nikola Rokvić da je prebukiran do oktobra, ali da je ipak izdvojio desetak dana za odmor sa porodicom:

- Idem sad u nedelju, deset dana sa porodicom, našao sam tih deset dana da malo odmorim.

Na pitanje otkud da je tako svež i u dobrom raspoloženju odgovara:

- Trudim se da živim zdravo, trening, dobra ishrana, san, tako da, naravno ima dosta nastupa, ali ja odradim svoje i odem kući.

Nikola Rokvić ima tremu kad mu je supruga Bojana Barović na nastupu.

- Dođe ponekad, ali u većini slučajeva, ostane sa decom, ja radim, pa se vratim kući. Kad je ona tu, a i prijatelji, uvek imam tremu kako će sve to biti, kao i u Beogradu kada radim uvek imam veću tremu, to su moju sugrađani, prijatelji, nekako malo trema uvek postoji.

Jerusalimom je oduševljen i smatra da svaki čovek treba bar jednom da ode tamo.

- Sveta zemlja, toliko divnih stvari sam video, preporučujem svakome da barem jednom u životu poseti Jerusalim, promenilo me je ovo putovanje, pogotovo Jerusalim za Vaskrs da dobije taman onoliko koliko mu treba po njegovoj meri, a i koliko je zaslužio. Svi smo mnogo dobili i trudićemo se da zadržimo sve to - kaže Nikola.

Nikola razmišlja o tome da jednog dana napravi film o pokojnom ocu Marinku.

- Možda jednog dana, još je sve to sveže, za to treba da prođe vreme - kaže Nikola i otkriva koga vidi u glavnoj ulozi:

- Ja, ja smatram da bih ga dobro odglumio, moj brat bi podržao sigurno, i što se tiče i pevanja Marinko i ja smo slični dok je Marko totalno drugačiji od nas, što je dobro.

Izvor: Republika.rs
Foto: nikolarokvic/Instagram

Pogledajte još