FRANJO JOJ JE NAPRAVIO PAKAO OD ŽIVOTA: Komšije Osmakčića progovorile o slučaju Markove bivše devojke

Već danima u "Zadruzi" kruži priča da je Markov otac Franjo Osmakčić inscenirao svoju smrt i beg sina iz rijalitija kako se ne bi pokrenuo slučaj njegove bivše devojke Mateje L. iz Zagreba.

Ona je pred sam kraj trudnoće navodno pobacila, a od tada se o njoj ništa ne zna. To su pripadnicima sedme sile rekle komšije iz Marković Polja, gde je porodična kuća Osmakčića.

- Mi smo čuli priču da je Marko Mateu upoznao 2016. godine, kad je išao kod majke u Hrvatsku, jer je ona iz Zagreba. Bili su zajedno nekoliko meseci, zaljubili su se i ona je ostala trudna. On nije hteo ni da čuje za dete - kaže jedna komšinica za "Kurir".

- Ovde se priča da je Franjo poludeo i da joj je napravio pakao od života, pretio je njoj i njenoj porodici da abortira. Imala je 16 godina, a Mako 18. Kada mu se sin požalio, Franjo je navodno prebio tu devojku, pa je ona pobacila. Tako se pričalo ovde, ali niko nikad nije saznao istinu o tome - dodaje komšinica.

Na velikom imanju i u velikoj kući novinari nisu nikoga zatekli, samo parkiran stari automobil sa švajcarskim tablicama i na zemlji računi iz vodovoda.

Izvor: Telegraf.rs/Kurir
Foto: Schweizer Illustrierte - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još