NE ŽELIM DA ME ONI VIDE SLOMLJENU: Viktorija Mitrović progovorila o porodici Osmakčić i otkrila da li se kaje zbog abortusa (VIDEO)

Tokom emisije "Pitanja gledalaca" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima voditelj Milan Milošević pročitao je pitanje Viktoriji Mitrović.

- Da li si shvatila da je Marko bio smrad od čoveka - glasilo je pitanje.

- Mislim da sam imala dosta smradova, da ću gledati da ih više nemam. Za mene bi bio poraz da me porodica Osmakčić vidi u bademantilu i u krevetu, a koga boli uvo za to kako se ja nosim sa tim - rekla je Viktorija.

- Ja sam apsolutno siguran da se ona folira! Znao sam da će Viktorija tako da se ponaša, zato sam govorio sve što sam govorio. Ubeđen sam za to! Nije mi jasno šta je radila sinoć, tresla i ostalo. Dokle god da je ovde, biće joj super, odvućićemo joj pažnju. Ja sam joj rekao kad je sela ovde i počela da plače, "Zašto plačeš?". Sad gledaj koliko možeš da teraš dalje, nije ni to najstrašnija stvar na svetu. O tome se razmišlja dok se ne desi! Sledeći put ako će da se je*e, nek se je*e, ali ako hoće vezu, ne bira se ona pi*kom i ku*cem. Džabe sada razmišljaš, jer niti ćeš vratiti trudnoću, niti ćeš ispeglati odnose - rekao je Marko Đedović.

- Irma me nervira jer mi 24 sta ponavlja kondom i ostalo. Iskreno, iz ove perspektive, ja nisam osoba za žaljenje. Ja imam velikog udela u svemu ovome - rekla je Mitrovićeva.

- Ne možeš ti biti kriva za taj način na koji ti se desilo - dodao je Marko.

- Ja pričam o trudnoći i abortusu, za koje sam kriva. Marka ne komentarišem. Ja se osećam loše zbog trudnoće, a ne zbog Marka. Što se tiče tog odnosa, ja sam kriva 80 posto. Meni je žao i teško zbog deteta koje sam imala, a koje je otišlo - rekla je Viki.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.