TRI RAZLOGA SU KLJUČNA: Zašto žene izbegavaju "fine" muškarce?

Mnogo žena olako kaže da im je dosta "loših momaka" i da im je potreban neko ko će biti romantičan i razumeti ih. Istina je, međutim, da žene i ne vole dobrice.

Ma koliko se trudile da ubede muški rod da žele nekoga ko će im donositi doručak u krevet i tretirati ih kao princeze, fini momci uvek izvuku "deblji kraj". Zašto je to tako?

Dobrice ne izgledaju kao zaštitnici

Možda vam deluje da uloga muškarca kao zaštitnika datira iz kamenog doba, ali činjenica je da su muškarci kroz celu istoriju imali upravo takvu funkciju.

Dobrice izgledaju kao da ne mogu da brane ni sebe, a kamoli drugu osobu. Zato ih žene zaobilaze, nadajući se, barem podsvesno nekome ko će ih štititi od opasnosti urbanih džungli.

Previše se trude

Dobrice ženu stavljaju na pijedestal i obožavaju je kao boginju. U pokazivanju emocija prelaze sve granice, prerano se "zalepe" i njene potrebe stave ispred svojih.

Nisu izazov

Dobrice ne zahtevaju da im devojke neprekidno izgledaju savršeno, jer i sami nisu takvi. Pored finog dečka možete se opustiti do te mere, da u vezi nestane sva hemija i uzbuđenje.

Žene žele da ih neko neprekidno izaziva, tera na razmišljanje. To svaku vezu čini zanimljivijom.

Izvor: Super žena/Avaz.ba
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još