ANA PUNO KOŠTA, "PRODATA" JE ZA MNOGO PARA: Milica Dabović otkrila detalje sestrinog venčanja

Košarkašica Ana Dabović stala je na "ludi kamen" sa vaterpolistom Ilijom Musturom u Herceg Novom, a njena sestra Milica bila je među najveselijima na veselju.

Milicu Dabović i dalje drži euforija od devojačke večeri i svadbenog veselja sestre Ane, pa je otkrila da joj je srce puno.

- Ne treznim se, pošto nisam pila na svadbi, iako sam rekla da hoću. Mnogo sam ponosna na svoju sestru i na Iliju, on nam je zet. Sve je proteklo prelepo. Ja sam prvi put prisustvovala i jednom devojačkom. Tom kupovinom mlade sam bila oduševljena, oborili su me sa nogu kako je sve to proteklo. Crkva, slavlje, restoran i ljudi. Bilo je oko 12 košarkašica prisutno, dosta prijatelja i i rodbine. Saša Matić je pevao i puno mi je srce. Sada smo na plaži i odmaramo. Shvatila sam da nema ništa lepše od ljubavi - rekla je Milica, pa odgovorila na pitanje za koliko su novca prodali njenu sestru, po tradicionalnim običajima.

- Nisam je ja prodavala, to je tajna. Moram priznati da nije bilo malo para. Mnogo Ana košta, a da sam ja u pitanju to bi sigurno bilo drugačije - navela je Milica za emisiju "Puls Srbije" na Kurir televiziji.

Izvor: Mondo
Foto: stefanovamama13/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.