NEKA ŽIVI GDE GOD HOĆE: Ceca Ražnatović oduševljena zetom, podržala ćerkinu selidbu u Španiju

Svetlana Ceca Ražnatović kaže da je zadovoljna što je njena ćerka Anastasija našla dečka kakav je Nemanja Gudelj.

Ceca je pre mesec dana upoznala zeta, fudbalera "Sevilje", i ima za njega samo reči hvale.

- On je super momak, kao i cela njegova porodica, Bogu hvala. Najbitnije mi je da je Anastasija srećna i svaki njen i Veljkov izbor maksimalno ću poštovati. Njihovi privatni životi su samo njihova stvar i ne volim da se mešam u to. Ni meni se drugi nisu mešali u izbore - priča pevačica i dodaje da ne bi imala ništa protiv da se njena ćerka preseli kod Gudelja u Španiju:

- Neka živi gde god hoće, šta ja imam s tim? Ona je odrasla, ima 24 godine, samu sebe izdržava. Nije ni Španija toliko daleko, svega nekoliko sati avionom od Beograda.

Cecu ovih dana sprema svoje takmičare Maju Milutinović i Alema Bajrovića za velikog finale "Zvezda Granda", koje se održava u subotu.

- Razumem takmičare koji su u grču i imaju tremu. I ja sam prolazila kroz to sve kada sam počinjala karijeru. Meni je prvi mentor bila majka, ona je ispravljala neke moje greškice. Sa pet godina sam stala na binu, sa deset počela da nastupam na lokalnim veseljima, nazivali su me "čudom od deteta". Sa 14 sam snimila prvi album, ostalo je istorija... Trenutno nemam vremena da snimam album jer stvaram neke nove zvezde - priča Ražnatovićeva.

Ceca se požalila da joj je teško da izabere pesme za sebe otkako je pre devet meseci umrla Marina Tucaković.

- Imam veliki problem, jer mi je ona bila najveći oslonac i podrška u karijeri. Pored toga što je pisala tekstove, Marina je stoprocentno učestvovala i u izboru pesama za moje albume. Tražim pesme, preslušavam materijale, ali su problem tekstovi. Sve što je ona pisala za mene bilo je posebno i svaka pesma je nosila neku poruku - kaže folk zvezda.

Ceca kaže da ne zamera svom prijatelju Aci Lukasu što ju je primorao da sa svog Jutjub kanala skine njihove duete.

- Čovek ima puno pravo na to, isto kao što i ja mogu da osporim sve što mi ne odgovara. Nismo se ni čuli za to, nema potrebe, Aca je moj veliki prijatelj i među nama nikada neće biti problema - priča folk diva.

Ceca kaže da će na odmor ići sa unukom Željkom.

- Želja mi je da negde otputujem sama. Zapravo, povešću Željka sa sobom - priča pevačica, koja je potvrdila da će ovog leta renovirati svoju vilu na Kipru:

- Ona se nalazi pored mora, gde je velika koncentracija soli, tako da mora da se sređuje jer ima veća oštećenja.

Izvor: Informer
Foto: cecaraznatovic/Instagram

Pogledajte još