ON JE NAJBOLJI ČOVEK NA SVETU, A RETKO KADA SAM MU PRIUŠTILA DA BUDE PONOSAN NA MENE: Dalila Dragojević strahuje od susreta sa ocem Husom Mujićem (VIDEO)

Tokom emisije "Zadruga - Izbacivanje" Dalila Dragojević razgovarala je sa voditeljem Darkom Tanasijevićem. Ona mu je na samom početku priznala da strahuje od izlaska iz rijalitija, pa otkrila da joj je Filip Car predložio da zajedno kupe stan.

- Plašim se susreta sa mojima, kako izgledaju i kako su sve prebrodili. Danas mi ceo dan prolazi tako da mi se javio taj strah. Svašta mi se dešava u glavi. Ja sam juče pala psihički, ali sam se digla. Ljudi kao u meni da vide jačinu, pa očekuju da sam ja uvek jaka. To je sve bio moj odbrambeni mehanizam. Ja sam arogantna ljudima, pa kad me upoznaju kažu da nisam takva. Imala sam malopre sa Filipom neku raspravu. On ustane danas, ne priđe mi da me zagrli i da me poljubi nego prva rečenica bude "O čemu pričate?". Ja posle toga odem, on me zove da zapalimo cigaretu. Rekao mi je da treba da kupimo stan zajedno. Ja sa njim ne bih uzela ni žvaku. Ja njega napolju nisam upoznala. On mene ubeđuju da je napolju drugačiji, a ja se vodim tim da je napolju možda još gori. Moj život je uvek bio organizovan, zato me je i strah da započnem novi život. On se naljutio i krenuo da priča za Mensura i Milicu, pa skočio čovek jer ja ništa neću da slušam. Juče ustaje i hvali me, a onda mi sinoć prebaci da on priča o bivšoj ljubavi tako - pričala je Dalila.

- Bila si iskrena, rekla si da ti je bilo lepo u braku i on je rekao da ceni što taj iskaz nisi menjala - dodao je Tanasijević.

- Naravno. Ja ne mogu za vezu sa Filipom da kažem da je sjajno i bajno. Ja imam osećaj kao da on želi da se takmiči sa mnom. Treba da prestane da me gleda kao svog neprijatelja. On kao da ima strah od ostavljenja i da će njega neko da prevari i zezne. Ja nemam sigurnost i ništa da se osetim zaštićeno. Ja se ne vidim ni da odem na more sa njim, ni da započnem zajednički život. Mene stvari ubijaju, jer ja šest godina nisam bila slobodna. Normalno je da me je strah - nastavila je Dragojevićka.

- Da li te je iznenadilo što je Dejan rekao da sa tvojim ocem Husom ne želi kontakt? - pitao je Tanasijević.

- Nije me iznenadilo. Ja sam se osećala čudno, bilo mi je sve lepo, a nisam razmišljala. Mene je samo pogodilo što se moja porodica nije ogrešila o njega. Verujem da je moja mama komentarisala, uvek je takva bila. Ne verujem da je moj otac mene uvredio, možda me je više grdio na početku, jer ja znam kako on gleda na sve ovo. Nije on dao materijal da može da ga osuđuje. Dejan je takav. On kad odluči da se reši odnosa to je kraj. On je sa svojom porodicom završio, a ne sa mojom koja mu ne znači ništa. Ima pravo da ne želi kontakt. Ko sam ja da sudim o tome? Nije on potreban mom ocu, potrebna sam mu ja - govorila je Dalila.

- Mnogo me boli što sam mu priredila sve ove stvari. On je najbolji čovek na svetu, a ja sam neko ko retko kad priušti da on bude ponosan na mene i to me ubija. Ja ću dati sve od sebe, ali mislim da sam mu toliko boli nanela, ali svaki poklon i bilo šta ne može da mu vrati osmeh na lice. Verujem da će biti bolje, ali nikad sebi ovo neću oprostiti. Rekao mi je da ne psujem i da se držimo zajedno. Kao sad da ga gledam kad nas je pratio, videla sam mu tugu u očima, a trudio da se da bude nasmejan - jecala je Dalila.

- Ja očekujem da će da dođe Ljuba i njen Mirko - govorila je Dalila.

- Je l' bi volela da vidiš oca? - pitao je Darko Tanasijević.

- Ne bih volela, ne mogu da se tek tako susretnem sa njim. Najviše bih volela da ga vidim, to je logično. Ja ne vidim dane - rekla je ona.

- Da li ćete ti i Filip biti zajedno u Beogradu? - pitao je voditelj.

- On je rekao da će da ga dočekaju prijatelji, mene moji, pa da se posle čujemo. Ko zna da li ćemo da izađemo zajedno? - odgovorila je Dalila.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.