NISI BILA SREĆNA U BRAKU: Filip Car izludeo Dalilu Dragojević stavom o njenom odnosu sa bivšim suprugom Dejanom (VIDEO)

Tokom prošle noći na rijaliti imanju u Šimanovcima Dalila Dragojević i Filip Car nasatvili su svoju raspravu o njenom braku sa Dejanom Dragojevićem. Car je tvrdio da ona nije bila srećna, čim je gledala u njega.

- Nije ni bilo dobro, ali mi je mama rekla da bi došla po mene da je sve bilo onako kako su tražili od mene - rekao je Car.

- Više rijaliti igrači ne mogu da mi kažu da se moj otac mene odrekao, jer se mene moj otac nikada nije odrekao. Da mi je rekao da izađem iz kuće, jeste, ali nije mogao da se nosi sa tim. Ja sam samo rekla da mi je udaren šamar, nisam rekla kako. Znam ja šta ti hoćeš da kažeš. Uvek žene kao nisu za sinove, kakvi su gospode vaši sinovi. Ja znam šta sma ja tebi sve oprostila, a ti govoriš da nisam bio tu uz tebe - rekla je Dalila.

- Ne, ti si ta koja nije rekla da ja nisam bio uz tebe. Ja uvek kada pričam u dva lica, jer nas gledam kao jedno - dodao je Car.

- Ja bih volela da se tebi desi neka nova ljubav i da budeš čupan i greban. Kakva god da je bila, tek sada shvatam šta je praštala i kakva je bila. Eto to ćeš da pričaš za mene - rekla je Dalila.

- Ja nisam hteo da budem taj koji će naš odnos dovesti do karambola. Za mnoge stavi ja sam sebe krivim - rekao je Car.

- Žao mi je našeg odnosa. Ja je trebalo da sagledam ko si i šta si, pa da se onda odlučim da li da uđem sa tobom u vezu ili ne - rekla je Dalila.

- Zamisli kada bih ja tebe gledao kroz brak. Ja sreću nisam video, izvini. Ono što sam ja video je da on leži bolestan, a ti ideš na žurku. Meni sve to govori da se radi o nesrećnim ljudima. Ono što sam ja video je da žena gleda u mene pored svog muža, to mi govori da nisi bila srećna - rekao je Filip.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.