NEVOLJE U RAJU: Sandra Rešić i Anđelo Ranković imali prvu ozbiljnu svađu (VIDEO)

Tokom emisije "Gledanje snimaka" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima zadrugarima je prikazan klip o ljubavnoj vezi Sandre Rešić i Anđela Rankovića. Voditelj Milan Milošević dao je reč Sandri.

- Sve što se desilo kada je otišao. Ja sam i rekla te večeri, zabolele su me te reči. Da je bio on blaži prema meni, ništa od toga ne bi bilo. Ne sviđa mi se što sam besno reagovala posle svih komenatra. Nemam pojma niti šta mislim niti šta pričam sada. Povredilo me je što je tako odreagovao na potčcima. Od svega, tako mi je to grunulo i ajde u pi*u materinu! Moji strahovi nius otišli i dalje su tu. Večeras bijemo neku bitku zbog mojih sumnji. Ja osećam da on nije srećan, ne da meni nešto fali, nego da on nije srećan. Ja sam rekla da možda i ja preterujem i očekujem previše - rekla je Sandra u strahu.

- Što je plakala Sandra? - upitao je Milan.

- Svojom reakcijom sam joj ja ulio nesigrunost i ona je razmišljala da neće biti veze, da sam ja odustao od nje. Ja sam joj rekao da su drugi ljudi rekli da sam dobro i bolje kada sam sa njom. Dva meseca sam bio u vrtlogu i nemam snage, sve me je izmorilo - rekao je Anđelo.

- Samim tim što si nesrećan, nisi ni za ljubav. Nefer sa tvoje strane. Neko kome se ti sviđaš dve godine i muva ga sa svima, ona ga gleda sa Natašom. Muvali ste se gledali smo klipove, Dalila, Ana. Šta je ona, čekalica? Okej, ona je treća rezerva. Sandra ne zaslužuje njega. Ljubav ruši sve probleme. Ako si sj*ban ne ulaziš u vezu. Utiče tvoje neraspoloženje na nju, nesrećna ti je devojka, a ti to ne vidiš - rekao je voditelj.

- Meni je sa njom lepo, nisam ja tužan - dodao je Anđelo.

- Šta god da kažem nije dobro i neka je greška - rekla je Sandra.

- Greška je što si ušla sa njim u vezu a nisi mu verovala - rekao je Stefan Karić.

Sandra i Anđelo osamili su se u dvorištu kako bi porazgovarali o svom odnosu i njenom nezadovoljstvu koje je kako on kaže više nego evidentno.

- Zašto si nesrećna? Zato što ja razmišljam o nekim stvarima napolju? Ta priča od prvog dana da ne treba da budemo zajedno, naravno da svako može da upire prstom - govorio je Anđelo.

- Okej - rekla je Sandra.

- Ja nisam ni folirant ni lažov. Mrzim sve ovo! Teško mi je ovde, jedva čekam da izađem napolje. Ako sam stalno sa tobom i ako sam nasmejan, nema potrebe za takvom tvojom facom... Malo pre ti kažem stani, ti ideš svojim putem... Šta treba da se svađamo posle tri dana? Malo pre mi je rekao da mi je devojka nesrećna - nastavio je Ranković.

- Mene boli ku*ac šta drugi vide - dodala je Sandra.

- Nije istina, jer se snuždiš... Svako ima faze, ali ti nekada preteruješ - izjavio je Ranković.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još