ZA NJEGA JE RIJALITI ZAVRŠEN: Sale Luks osvojio 24. mesto u "Zadruzi 5" (VIDEO)

Tokom emisije "Finala izbacivanja" voditelj Milan Milošević ponovo je ušao u Belu kuću, kako bi saopštio koji od 24 finalista pete sezone rijalitija će napustiti imanje u Šimanovcima i osvojiti 24. mesto.

Milan je pozvao ugrožene zadrugare Aleksandru Nikolić, Mikija Đuričića, Irmu Sejranić, Marijanu Zonjić, Lazara Čolića Zolu, MC Aleks, Sanju Grujić, Milicu Vesleinović, Dejana Dragojević, Jovanu Tomić Matoru i Saleta Luksa.

Milan je saopštio Irmi da može da sedne i da njen boravak više nije ugrožen, a odmah za njom i Sanju.

Marijana je takođe imala sreće i njen boravak u Beloj kući se nastavlja. Milan je nakon toga saopštio i da Miki može da se vrati na svoje mesto, jer ni on neće napustiti "Zadrugu". Milica takođe nastavlja svoju borbu i nastavlja takmičenje.

Nakon Milice, Milan je saopštio Zoli da može da sedne, jer se i za njega borba nastavlja, ali i MC Aleks. Borbu se svela na Dejana, Aleks, Matoru i Saleta, a naredna je ostala da se bori Jovana Tomić.

Milan je poručio Dejanu da sedne, aborba se svela na Aleks i Saleta Luksa. Međutim, Milan Milošević pozvao je Marijanu Zonjić i MC Aleks da se vrate, jer ipak njihove mesto u Beloj kući nije zasigurno.

Milan je saopštio MC Aleks da može da se vrati na svoje umesto, a onda postavio pitanje Dalili Dragojević kad je video da je uplakana.

- Dalila, je l' moguće da ti je ovo jedina prijateljica? - pitao je Milan.

- Jeste, ali kad znam da je brzo kraj, bude mi lakše. Žao mi je da izađe - rekla je uplakana Dalila.

Voditelj je rekao Aleksandri Nikolić da se vrati na svoje mesto, a da se njemu pridruži Irma, jer će morati još da strahuje za svoj opstanak u "Zadruzi". Međutim, on ju je odmah i vratio, a borba se vodila između Marijane i Saleta Luksa.

Milan Milošević saopštio je da je Sale osvojio 24. mesto u "Zadruzi 5".

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.