NEOČEKIVANO: Mateja Matijević napustio rijaliti imanje i zauzeo 21. mesto u "Zadruzi 5"! (VIDEO)

Voditelj Milan Milošević ušao je u Belu kuću, kako bi saopštio da je visoko 21. mesto u "Zadruzi 5" zauzeo Mateja Matijević.

- Došao je trenutak da se pozdravimo sa još jednim učesnikom. Nekom je odzvonilo zauvek! Viktorija, prva ugrožena večeras je Viktorija - rekao je Milan.

- Iskreno, malo sam se zanela u priči. Mislim da ja ne idem večeras. Bilo bi mi žao da ne uđem u super finale, ali Bože moj. Trebalo bi da uđem u super finale - rekla je Viktorija Mitrović.

- Mimas, drugi put večeras. Mimas, je l' vreme da ideš kući? - upitao je Milan.

- Pa, ne znam, ako gledaoci tako kažu. Želim da dokažem da kada se kune, on laže i da će sa mnom da priča napolju - rekla je Milana Šarac.

- Milioni ljudi gledaju ovu emisiju, finalno izbacivanje. Anđelo, pridruži se devojkama ispred ekrana. Anđelo je treći najuroženiji učesnik ovde - rekao je Milan.

- Naravno da imam želju da izađem. Tri dana je jako kratak period, ali mi je potrebno da izađem sada i da dođem po nju srećan i radosan. Želim da izađem i da prodišem, eto. Tri dana bi bilo dobro da prodišem - rekoa je Anđelo Ranković.

- Reći ću samo da je muškarac u pitanju i da je on najugroženiji. Mateja! Jedno od njih četvoro ide kući. Mimas, ti verovatno hoćeš, vrati se na svoje mesto. Viktorija, Mateja ili Anđelo! Jedno od njih troje - saopštio je Milan.

- Sve ono što smo pričali, stoji. Da ćemo razgovarati i sve ostalo - rekao je Mateja.

- Znam da se njemu ne ide kući bez mene - dodala je Sanja Grujić.

- Mateja ili Anđelo? Mateja napušta "Zadrugu" - rekao je Milan.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još