NEPREVAZIĐENI KLASICI: Koje farmerke nikada ne izlaze iz mode?

Bez obzira koje godišnje doba je u pitanju, farmerke su neizostavni deo kombinacija. Čak i usred leta, iako je vruće, kad nam dosade haljine, harmerke su prva alternativa. Nema ko u svom ormaru ne poseduje bar nekoliko komada. Njih uvek morate imati. Kada se opredeljujemo za jedan ili drugi model, obično gledamo trenutne trendove. Međutim, ukoliko želite da kupite farmerke za sva vremena, sledeći modeli su pravi izbor za vas.

Prvi model su "mama" farmerke. One su bile veoma popularne devedesetih, a vratile su se u modu pre nekoliko godina. Imaju visok struk, blago suženi kroj i naglasak na liniji kukova. Ovaj kroj odgovara svima, jer uspešno sakriva nedostatke figure. Slaže se uz sve, od sportskih majica, pa sve do svečanih bluza.

Sledeći model koji treba da imate u svom ormaru, ako ste ljubitelj klasike, su svakako farmerke ravnog kroja. Ovaj model je veoma jednostavan. Odgovaraće devojkama različite građe, a mogu da se kombinuju uz najrazličitiju odeću. Šta god gore da obučete, ne možete pogrešiti.

Farmerke sa širokim nogavicama i visokim strukom znatno će vam pomoći da vaša figura izgleda bolje. Ovaj model vizuelno smanjuje struk, izdužuje noge i naglašava kukove. Izgledaćete elegantno, a kao i druga dva modela, one se mogu kombinovati sa najrazličitijim majicama i bluzama. Možete ga nositi i uz topove svih boja.

Kada se odlučite da odete u kupovinu farmerki, bolje da se opredelite za neki od ovih modela i da ne štedite, jer će vam ovi klasici trajati godinama i neće vam biti žao što ste potrošili novac na kvalitetan teksas koji će trajati.

Izvor: Magazin.novosti.rs
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još