NASTAVITE DALJE: Jedanaest suptilnih znakova da mu se ne sviđate dovoljno

Znate li onaj osećaj kada nikako ne možete da shvatite da li se dopadate nekom momku ili ne? Srećom po vas, postoji jedanaest znakova koji će vam otkriti da mu se ne sviđate, tako da možete da uštedite svoje vreme i da nastavite dalje.

1. Ne provodi mnogo vremena sa vama

Prvo, ako ne provodi mnogo vremena sa vama, to znači da ga ne zanimate. Ovo može biti posebno tačno ukoliko vi zapravo želite konstantno da budete u njegovoj blizini. Stvar je u tome da ako on ne radi ništa da biste se vi osećali posebno i ne razmišlja o vašim željama i potrebama - vreme je da krenete dalje.

2. On nije taj koji inicira kontakt

Postoji 99 posto šanse da vas nije kontaktirao jer je zainteresovan za nekog drugog. Normalno je da muškarci prvi šalju poruke kada je veza na samom početku, pa da se vremenom opuste. Međutim, ako u startu on nikada nije taj koji pokreće konverzaciju, možda jednostavno ne oseća prema vama isto što i vi prema njemu.

3. Vi ste uvek ta koja se trudi

Ako ste uvek jedina koja se trudi da pravi planove, verovatno je najbolje da nastavite svoju potragu za partnerom. Jednostavno rečeno - ako se momak ne trudi da pravi planove koji uključuju i vas, to znači da ga ne zanimate. Ne vredi da pokušavate da mu se dopadnete na silu, kada mu očigledno nije stalo.

4. Stalno otkazuje viđanja

Jedna od najvećih crvenih zastavica sa kojom biste mogli da se susretnete je stalno otkazivanje sastanaka. Otkazivanje dejta može predstavljati znak upozorenja, posebno ako vaš potencijalni partner to uradi bez najave, u poslednjem trenutku, pa vas ostavlja da se pitate šta se desilo. To pokazuje da mu nije stalo do vas i vašeg vremena, a vi definitivno ne želite da trošite svoje vreme i energiju na nekoga ko ne vidi vašu vrednost.

5. Flertuje sa drugim ženama

Flertovanje sa drugim ženama je jedan od znakova da mu se ne sviđate. Ako se on udvara drugim ženama, verovatno nije zainteresovan za vas. Ipak, gledajte na to pozitivno - na ovaj način ne morate da gubite vreme pokušavajući da mu se dopadnete. Možete jednostavno da nastavite dalje i da se fokusirate na pronalaženje nekoga ko vam odgovara.

6. Ne zna ništa o vama

Jedan od najčešćih znakova da nije zainteresovan za vas je ako ne zna ništa o vama. Ako se ne seća vašeg punog imena i prezimena, koja vam je omiljena boja, pesma, pa čak ni kojim se poslom bavite - to znači da mu nije stalo do vas i do toga da se poveže sa vama na dubljem nivou.

7. Za njega se radi samo o fizičkom

Ako nije iskreno zainteresovan za vas, najverovatnije od vas želi samo za seks. Ako je to slučaj, to ćete znati na osnovu ovih nekoliko znakova: sve vaše interakcije uključuju seks, nikada vas ne zove na pravi sastanak, ne kontaktira vas - izuzev u slučajevima kada ima potrebu za odnosom i odlazi čim završite.

8. Nikada vas ne eksponira na društvenim mrežama

Neki momci jednostavno nisu preterano naklonjeni društvenim mrežama i to je ok. Možda ima nalog i jedva ga koristi, mnogi ljudi to rade... Međutim, ako vam se čini da momak koji vam se dopada na društvenim mrežama komunicira sa svima osim sa vama, možda je vreme da "čitate između redova" - vi mu se ne sviđate.

9. Niste upoznali nijednog od njegovih prijatelja

Razmislite o tome - kada vam se neko sviđa, želite da ga predstavite svojim prijateljima, jer želite da znate šta misle o vašem novom romantičnom partneru. A zašto bi on želeo da zna šta njegovi prijatelji misle o vama, ukoliko nije ozbiljan po pitanju vaše veze?

10. On nije tu za značajne događaje u vašem životu

Još jedan znak da nije zainteresovan za vas je kada nije prisutan tokom značajnih događaja u vašem životu. Ako niste vredni njegovog vremena i truda, onda bi verovatno trebalo da završite vezu.

11. Jednostavno osećate da to nije to

Ponekad je to prosto intuicija. Ovo se dešava kada jednostavno znate da nešto nije u redu sa ovim čovekom. To može biti pitanje poverenja ili sigurnosti, ali ponekad ne možete ni da identifikujete šta je to što vas odbija kod njega. Međutim, kada i sami znate da nešto nije u redu, verovatno je najbolje da ga se klonite.

Izvor: Prva.rs
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još