SVE MU OPROSTILA: Viktorija Mitrović i Marko Osmakčić obnovili ljubavnu vezu

Viktorija Mitrović i Marko Osmakčić tokom učešća u rijaliti programu "Zadruga 5" imali su turbulentnu ljubavnu vezu.

Mitrovićeva je zatrudnela, Marko je, nakon lažiranja smrti njegovog oca Franja, napustio imanje u Šimanovcima, a Viki je abortirala.

Ipak, nakon brojnih skandala, uvreda i prozivki, njih dvoje su navodno obnovili kontakt i ponovo započeli romansu.

- Marko je slao Viktoriji poruke i molio je da popričaju o svemu. Pravdao se da je bio nepromišljen i da je pao pod uticaj drugih ljudi. Nije mnogo prošlo, a Viki mu je oprostila i lažiranje očeve smrti, i uvrede i udarce, ali i traumu kroz koju je prošla posle abortusa. Kada je porodici saopštila svoju odluku, njenu babu Reginu umalo je izdalo srce! Ona nikako ne može da prihvati Osmakčića za zeta. Pokušala je na sve načine da ubedi unuku da još jednom razmisli, ali od toga nije bilo vajde - rekao je izvor za "Svet" i dodao:

- Viki je toliko zaljubljena da je spremna da ostavi sve zbog Marka, čak i rođeno dete. Verujte, ona bi i sad na sva zvona proširila da su ponovo u vezi, ali ju je Marko zamolio da sačekaju dok se ne slegne prašina. Neće ovo na dobro izaći, Stojan i Regina joj neće oprostiti ako ode sa Markom jer veruju da će je opet šutnuti - zaključio je izvor.

Portal Pink.rs juče je objavio fotografije na kojima se mogu videti Viki i Marko u automobilu, tokom vožnje Beogradom, te više nema sumnje da li su oni ponovo u vezi.

Izvor: Kurir.rs/Svet
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još