NISAM VIŠE KLINKA DA BIH TROŠILA VREME SA NEKIM: Teodora Džehverović iskreno o dečku Ninu Čelebiću i planovima za budućnost

Pevačica Teodora Džehverović već duže vreme uživa u skladnoj vezi sa košarkašem Ninom Čelebićem, a ovom prilikom ističe da se trudi da što više vremena provodi sa svojim izabranikom, jer je već ušla u radno leto.

- Uživamo koliko možemo, jer sada počinjem da radim baš dosta, i sada nam je svaki trenutak dragocen pa se trudim da ga iskoristimo što više možemo. Odmah sam mu rekla, da su mediji takvi, kada napišu da smo raskinuli, da smo nešto rekli, mora da se navikne na te stvari, ali mi je samo krivo zbog naših bliskih ljudi, koji nas pitaju da li je sve u redu i šta se dešava, to me samo nervira, mada ja sam se navikla na te stvari - ističe Teodora.

Da li je vaš skorašnji natpis "mama" na fotografiji imao veze sa majčinskim instinktom?

- Nije u pitanju majčinski instikt, to je samo kao fora, pošto sam se pojavila kao tinejdžerka, ali negde sa dvadeset i pet prosto nisi više, nego polako već odrasla žena, te sam bila u fazonu sad sam malo odrasla, ali sam klincima idol. Tako da nije bilo je u tom fazonu, nego potpuno neka druga fora.

Da li planirate da se ostvarite u ulozi majke?

- Ove godine ne, jer to su neke stvari koje i ne mogu da se planiraju. Mada tako kad kažem zvuči kao neki kliše, ali ne znam šta me sutra čeka... Naravno da pored uspeha koji doživljavam svakodnevno želim da se ostvarim i kao majka i kao žena, ko još nije u tom fazonu, to su prelepe stvari.

Sa Ninom ste u ozbiljnoj vezi, da li na tom polju ima nekih planova?

- Sa Ninom mi je jako lepo, ali ne volim o tome da pričam, jer kad bi ja rekla nešto, odmah bi rekli "eto vidiš ona se udala". Možeš samo da se nadaš i da radiš na tome u čemu ti je sada lepo. Meni je sa njim lepo i radimo na tome da se možda sutra dese neke takve stvari. Više nisam klinka, tako da sigurno ne bih gubila vreme sa nekim. Ako mi sa nekim ne prija i ako mislim da možda jednog dana ne možemo da funkcionišemo ne bih bila u vezi.

Postali ste i zaštitno lice jednog brenda, da li je istina da kada ste to saznali, da ste odlučili da ne jedete ništa kako bi bolje izgledali na fotografijama?

- Bila sam na treningu, moram da smršam, ne jedem ništa. Stvarno ništa nisam jela kada sam imala snimanja, jer sam se ja istripovala da to tako treba, da sam ja manekenka i da moram da budem takva. Bila sam presrećna i preuzbuđena. Menadžerka mi je javila i rekla "ne znam da li si svesna, šta se dešava, ajde da ti ponovim još jednom koliko je velika stvar". Baš sam bila uzbuđena, ali tek kada sam otišla u Minhen da radim slikanje i reklamu, kada sam ušla u svoju hotelsku sobu koja je bila prebrutalna, osetila sam se kao svetska zvezda, jer su se oni ophodili tako prema meni.

Da li ste očekivali da će vam se tako nešto dogoditi?

- Mnogi me pitaju da li sam razmišljala, ali stvarno nisam. Jedina moja želja je bila da se bavim muzikom i kada se to ostvarilo, bila sam u fazonu želim da uživam u ovom uspehu i šta god da se desi pored toga, strava, hvala Bogu, ali uopšte ne želim da budem bahata, u stilu "želim da osvojim svet", ili "daj mi sve i želim da budem prebogata"... Uopšte nisam bila u tom fazonu, samo sam želela da uživam u svemu tome i valjda me je Bog zbog toga i nagradio.

Da li sebe vidite kao nekoga ko se promenio zbog popularnosti ili ste i dalje prizemni?

- Nemam dobar odnos sa medijima, jer je to zato što sam proživela pakao od strane pojedinaca i onda se trudim da se isključim od svega, osim kad imam o čemu da pričam. Nemam generalno o čemu da pričam i kad me neko pita, neću da pričam o kolegama, šta se dešava na estadi, ko se sa kim posvađao, već o svojim stvarima, a to je ovo. Iz tog razloga možda mediji mogu da pomisle nešto, ali želim da se fokusiram na svoje stvari.

Izvor: Blic.rs
Foto: teodoradzehverovic/Instagram

Pogledajte još