ŽAO MI JE SUBOTIĆEVE: Aleksandra Nikolić prokomentarisala vezu Maje Marinković i Pece Raspopovića

Bivša rijaliti učesnica Aleksandra Nikolić, skenirala je aktuelne teme koje su drmale "Zadrugu" svih 10 meseci, ali i teme koje drmaju Srbiju otkako se rijaliti završio.

Aleksandra je na svoj način vrlo oštro i otresito komentarisala ponuđene teme, a tema koja joj je najviše zasmetala bila je zasigurno Dalila Dragojević, ali i saga porodica Marinković i Subotić.

Aleksandra je progovorila o cimerki Milici Veselinović.

- Nema razloga da se stidi, svi smo ljudi, ma kakvi god boju kože imali. Za mene su pričali da sam romkinja pa šta je tu loše, ja da jesam stvarno ne vidim razlog da se to krije, tu ništa loše nema. Sve i da je to komentarisala u "Zadruzi" ja se iskreno ne sećam, ali opet ponavljam ako jeste nema čega da se stidi.

Nikolićeva je prokomentarisala vest da su Mc Aleks i Matora uhvaćene zajedno nakon skandala na finalnoj večeri.

- Nakon svih onih budalaština koje su se izdešavale unutra svakako da je trebalo da porazgovaraju. Ipak ljudski je sa nekim sesti i reći kako stoje stvari, ako si sa nekim hleb delio 10 meseci. Kakav god da je to odnos bio, smatram da posle onih skandala na finalu i svega što se desilo, njih dve treba da sednu i da srede svoje odnose.

Takođe, Aleks je progovorila o informaciji da je Marijana Zonjić provela noć sa Mensurom Ajdarpašićem.

- Pa dobro ništa neočekivano, ne bih komentarisala dalje tu devojku, a o Mensuru mislim sve najlepše.

Rijaliti zvezda osvrnula se i na raskid Dalile Dragojević i Filipa Cara 24 sata nakon završetka "Zadruge".

- Je l' moram i njih da komentarišem... Ništa neočekivano, verovatno će se pomiriti ukoliko se već nisu do sada izmirili.

Aleksandra je prokomentarisala vest da su Maja Marinković i Peca Raspopović imali intimne odnose u krevetu Aleksandre Subotić.

- Majin postupak je jako ružan, ipak su one bile jako dobre drugarice koliko se sećam. Žao mi je Aleksandre u celoj toj situaciji, ipak ona ima dete sa tim čovekom, a i kroz život se mnogo patila.

Izvor: Pink.rs
Foto: alex_mima/Instagram

Pogledajte još