KARMA JE KUČKA, MENE JE NAPADALA, A ONA VEĆ DRUGI PUT UZIMA OCA DECI: Dalila Dragojević žestoko oplela po Maji Marinković

Dalila Dragojević vreme posle rijalitija koristi kako bi se odmorila i bila što više sa svojim najbližima. Ipak, porodični mir s vremena na vreme poremete neki napisi u medijima, a jedan u nizu bio je u vezi afere koja je uzdrmala Balkan - veza Maje Marinković i Pece Raspopovića.

Da li je istina da planiraš da odeš na letovanje da budeš u blizini Maje i Pece?

- Ma kakav crni Peca i kakva još crnja Maja? Niti me zanimaju niti obraćam pažnju na tu aferu. Zaista mi je smešno.

Šta misliš o aferi Maje i Pece?

- Nema tu ljubavi, tu je čisto sponzorstvo u pitanju. Mene je ista Maja napadala da sam prevarila muža, a ona preotela muža od žene i to po drugi put. Šta je gore od toga? Uzeti tatu nečijeg i odvojiti ga od nevenčane supruge pri tom ti je ista BFF ili se razvesti od svog muža i zaljubiti se u drugog? I koga ja tu da komentarišem? Dovoljno sam i sa ovim rečenicama dala na značaju lemurici. Karma je kučka.

Gde ideš na letovanje?

- Neću vam otkriti još uvek destinaciju, ali biće jako zanimljivo.

Dejan je rekao da će ići kod hodže da proveri da li je bačena crna magija na njega i pominjao je da je nalazio neobične predmete po kući. O čemu se tačno radi?

- Ma, Dejan lupa gluposti, nije on baš pri sebi. Moj savet mu je da što pre poseti Karamujića kako sam kaže i da se izleči od svega. Kao i što pre da dođe po svoj automobil jer mu uskoro ističe registracija, a ja zaista nisam neko ko će auto dostavljati na adresu. Toliko. Što se tiče predmeta, pitajte njega, a ne mene, jer ja za to prvi put čujem... Osim igračke koju je našao u garaži a bila je doneta iz Veternika sa Tedijevim stvarima. Već smo razjasnili sve na ovu temu i nema potrebe više bilo šta da se provlači.

Izvor: Pink.rs
Foto: TV Pink/Promo

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.