Ne uznemiravaj, u klozetu sam!


U njima se uživa, čitaju se novine i knjige, ovo su skloništa savremenog čoveka od svakodnevnog stresa.

U luckastom svetu gde možete sebi skoro svaki hir da piruštite uz odgovarajuću sumu novca, možete da se kupate i u kupatilu ukrašenom Svarovski kristalima, sve uz mehuriće, šampanjac i masažu i to sve s pogledom, na primer, na baziliku Svetog Petra.

Svi putevi vode u Rim, ali je hotel Rome Cavalieri u Rimu samo jedan. Ovaj hotel vam nudi nesvakidašnji ugođaj u kupatilu, hidromasažu i to sve sa pogledom na baziliku Svetog Petra. Ovo kupatilo je optočeno retkim mermerom i ukrašeno Svarovski kristalima, a ako se opredelite pak za tuš umesto kade, znajte da vas očekuje prava mala tropska oluja oplemenjena mirisnom terapijom.

Japan je već odavno zakoračio u 21. vek. Visoka tehnologija i kompjuteri su ušli u sve pore života dalekog Japana, pa i u toalete, koje možemo, kad je Japan u pitanju, da posmatramo kao i muzeje budućnosti.

Luksuzni hotel “The Peninsula Tokyo” privućiće vam pažnju sigurno zanimljivom arhitekturom, ali i toaletima koji su poslednja reč tehnike. Daska na WC šolji se sama podiže kad joj priđete. U ovom kupatili i toaletu na dugme možete, ukoliko vam je hladno, da podseite zagrevanje WC daske. Tu je i vodena masaža, sušenje, ali i dugme za “ne uznemiravaj”.

“The Landmark Mandarin Oriental” hotel u Hong Kongu je ponudu kupatila podigao na viši nivo. Za oko 5.000 dolara osoblje će vam obezbediti kupku sa mehurićima, šampanjac, 99 ruža i romatične sveće. Vaše je samo da platite, da se opustite i uživate…

Luksuz je postao već standard za “Trump International Hotel & Tower” u Las Vegasu. Kada se umorite od kockanja, najnovije vesti ili neki film možete direktno gledati iz kupatila. Dok uživate u đakuziju surfujte po televizijskim kanalima. Televizija je sastavni deo ogledala koje se nalazi nasuprot đakuzija.

Neverovatni Njujork je neverovatan u svemu. Ako nekad zaželite da se umivate u umivaoniku koji je optočen 24-oro karatnim zlatom, hotel “Plaza” u Njujorku je pravi izbor za vas.