BAVI SE OZBILJNIM POSLOVIMA I NE ŽELI DA SE EKSPONIRA U JAVNOSTI: Dalila Dragojević progovorila o novom emotivnom partneru

Dalila Dragojević, otkako je izašla iz pete sezone rijaliti programa "Zadruga", gde je osvojila visoko drugo mesto, maksimalno uživa u svom životu ali i svojoj slobodi.

Nedavno je za emisiju "Premijera Vikend Specijal", otkrila simpatije prema misterioznom dečku koji je intrigirao domaću javnost putem njenih svakodnevnih objava, što je rezultiralo novim spekulacijama i nagađanjima.

Danas je kao bomba odjeknula vest, kako je Dalila imala problema prilikom upoznavanja sa njegovom porodicom, te da nisu želeli da čuju za nju zbog svega što su gledali u rijalitiju.

Dragojevićka se nakon ovih pisanja medija oglasila i otkrila istinu o odnosu sa misterioznim partnerom i upoznavanju porodica.

- Moram da napomenem da su svi navodi lažni. Mi nismo u zvaničnoj vezi, samo nam je lepo trenutno. Nismo ni došli do tog koraka upoznavanja roditelja... Dečko nije iz sveta rijalitija, bavi se ozbiljnim poslovima i ne želi da se eksponira u javnosti - kratko je rekla Dalila.

Izvor: Pink.rs
Foto: dalila_dragojevic_official/Instagram

Pogledajte još