ZA I PROTIV: Koje su prednosti i mane seksa u vodi?

Seks u vodi je posebno iskustvo. Bilo da je u moru ili u bazenu, trebalo bi ga iskusiti barem jednom u životu. Međutim, pored pozitivnih strana kao što su adrenalin, jer možete biti uhvaćeni i uzbuđenje, jer radite nešto što niste nikada pre, postoje i potencijalne negativne strane, koje se uz dobru pripremu i planiranje mogu izbeći.

Seks u vodi: najbolji položaji

Seks u vodi u ovoj oblasti odnosi plus, u odnosu na seks na suvom... Naime, u vodi su vaša tela lagana poput pera. Položaji koje ne volite ili uopšte ne praktikujete na suvom – na primer, seks u stojećem položaju – sada možete konačno isprobati.

Doggy style ili položaj "ona gore" takođe su mogući – ako je voda dovoljno plitka.

Da li je seks u moru ili bazenu zabranjen?

Minus za seks u vodi... Ako vodite ljubav na javnom mestu, to je zakonom zabranjeno. E, sada, ako pronađete neku skrivenu uvalu gde vas niko ne vidi ili možda neki privatni bazen...

Međutim, ako vas uhvati policija, preti vam kazna za remećenje javnog reda i mira.

Opasnosti kod seksa u vodi

Krema za sunčanje je obavezna – ako ćete u akciju tokom dana. Naime, voda reflektuje sunčevo zračenje i ujedno jača i delovanje. Hlor i slana voda takođe mogu izazvati alergijske reakcije.

Nakon seksa obavezno se istuširajte i posmatrajte kožu jedan do dva dana pre nego se odlučite na reprizu.

Da li je seks u vodi nezdrav?

Ako svoju seksualnu rutinu ne želite trajno da preselite u more, nema razloga za brigu. Ponekad možete da priuštite seksi avanturu u vodi – a letnji odmor idealan je za to.

Morate imati na umu da previše seksa pod vodom može negativno uticati na floru vulve. Posledica može biti gljivična infekcija. Važno je da se nakon seksa istuširate "neutralnom" vodom i dobro osušite.

Ako vaš partner koristi kondom, morate znati da lateks može od hlora i slane voda postati porozan i pući.

Izvor: Krstarica.com/Miss7.24sata.hr
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još