MALA SLAVLJENICA: Ćerka Aleksandre i Luke Adžića proslavila prvi rođendan (FOTO)

Prvi rođendan ćerke Lane, Luka i Aleksandra Adžić proslavili su, kako i dolikuje, sa porodicom i prijateljima, u bašti jednog restorana izvan Beograda. Imajući u vidu da njihova devojčica obožava životinje, i da već sada ume da imitira kako se oglašavaju, roditelji nisu imali dilemu u pogledu izbora rođendanske torte.

- Bila je na tri sprata, ukrašena životinjicama i zlatnim detaljima - otkriva Aleksandra.

Neodoljiva slavljenica bila je raspoložena i vesela, a ispratila je i trikove animatora i mađioničara zaduženih za razonodu dece.

- Dopao joj se zeka iz šešira, uživala je u igri sa balonima u obliku životinja, nije izostala ni na plesnom podijumu. Voli da đuska uz ritam kako dečjih, tako i pradedinih pesama - priča Lanina mama.

Naslednici Šabana Šaulića uvek su negovali bliske porodične odnose, pa se podrazumeva da su i u ovoj prilici svi bili na okupu.

- Lukine dinve sestrice, osmogodišnja Una, šestogodišnja Ema i dvogodišnja Lola, obožavaju da se igraju sa Lanom. Bile su zadužene i za njen rođendanski stajling. Una joj je izabrala balerina-haljinicu sa motivima životinja, u skladu sa temom rođendana, Ema zlatne cipelice, a Lola mašnicu.

Pošto su se prošlog leta, zbog pandemije, venčali samo u prisustvu kumova i članova porodice, Aleksandra i Luka nisu krili sreću što za Lanin prvi rođendan mogu da okupe veći broj dragih lica.

- Svima nam je prijalo druženje i ovaj dan pamtićemo po predivnoj atmosferi i razigranoj slavljenici. Protekle dve godine bile su teške. Zbog antikovid mera Luka i ja bili smo razdvojeni, u vreme trudnoće ja sam boravila u Srbiji, a on u Holandiji. Vreme nam je vrlo sporo prolazilo. Potom porođaj, mala beba... Sada smo, konačno, zajedno i uživamo u svakom trenutku odrastanja naše devojčice. Svakog dana iznova ostanemo zatečeni saznanjem kako brzo raste i uči. Lana je aktivno i znatiželjno dete, i ne prođe dan da ne izgovori novu reč ili nam nešto novo pokaže. Pravi je mali zvrk - ponosno otkriva lepa Aleksandra Adžić.

Prvi rođendan obeležilo je i mnogo lepih poklona.

- Kao svako dete, najviše se obraduje igračkama, posebno lopti, automobilima i knjigama o životinjama.

Na pitanje da li već sada kod ćerke primećuje osobine horoskopskog znaka u kom je rođena, Aleksandra odgovara:

- Lana je "Račica". Osetljiva je i nežna, mada tačno zna šta hoće, što ponekad nije lako ispratiti. Voli da se druži i da sa decom deli igračke, i to nas beskrajno raduje.

Početkom juna prvi put su zajedno sa ćerkom otputovali na letovanje, u Tursku.

- Bila je oduševljena, vodu obožava. Uživala je u kupanju u moru, prskanju u bazenu, šetnjama pored plaže... Nikad lepše i mirnije nije spavala nego uz zvuke talasa. Tu je na mamu. Baba i deda su nam od prvog dana Laninog rođenja ogromna pomoć i podrška, tako je bilo i na letovanju. Mada, Lana i osam ruku vrlo brzo umori - smeje se Aleksandra, koja godinu dana posole porođaja ima manekensku liniju.

Izvor: Hellomagazin.rs
Foto: aleksandra.licina/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.