UGOJILA SAM SE 20 KILOGRAMA NA NERVNOJ BAZI: Anastasija Ražnatović otkrila kako je vratila vitku liniju

Anastasija Ražnatović uspela je da smrša čak 20 kilograma, a kako kaže, problem s kilažom kod nje uvek nastaje kada joj je loše u privatnom životu. Mlada pevačica se u pubertetu ugojila na nervnoj bazi, jer joj je bilo teško kad je njena majka Ceca poslala nju i brata Veljka na Kipar.

Folk zvezda odlučila je skloni decu iz Srbije zato što su u tom periodu pevačica i njena sestra Lidija Ocokoljić služile kaznu kućnog zatvora.

- Prazninu koju sam osećala jer nisam bila s mamom nadoknađivala sam ogromnim količinama hrane, pa sam se ugojila čak 20 kilograma. Ni sa kim nisam pričala o stvarima koje me tište, već sam samo jela. I to nezdravu hranu - grickalice, hamburgere, gazirana pića... Tako sam živela šest meseci - započinje priču Anastasija.

Lidiji je posle tri meseca skinuta nanogica, pa je odmah otišla da poseti sestričinu na Kipru.

- Već tada sam se prilično ugojila. Tetka je bila u šoku, nije mogla da veruje da sam to ja. Kad se vratila u Beograd, rekla je mami: "Seko, Anastasija se mnogo ugojila." Mama joj je odgovorila: "Ma nije, gledam je preko video-poziva. Možda malo, ali skinuće ona to brzo." Posle pola godine sam došla u Beograd u kratkom šortsu i majici na bretele, a na meni je sve pucalo. Mama je bila šokirana: "Crno dete, šta napravi od sebe?!" Ja sam joj, pošto sam i sa 20 kila više pucala od samopouzdanja, odbrusila: "Ma dobro mama, šta sad... Malo sam se ugojila".

Međutim, Anastasija je ubrzo odlučila da probuši kašiku.

- Proces mršavljenja je trajao dugo, dve ili tri godine. Otad mi je ostao strah da se ne vratim na staro. Zato, čim se ugojim, odmah počnem da pazim šta jedem - kaže Ražnatovićeva.

- Izbacila sam nezdrave namirnice i trudila sam se da ne preskačem obroke. Najčešće jedem kuvana jela, a u širokom luku zaobilazim restorane brze hrane.

Mlada pevačica priznaje da ponekad poklekne i počasti se nečim što goji.

- Ako pojedem nešto slatko, odmah odem na trening kako bih što pre sagorela kalorije. Ključ dobrog izgleda je definitivno u redovnom vežbanju - završava Anastasija.

Jelovnik Anastasije Ražnatović:

Doručak: Ovsena kaša sa crvenim voćem
Ručak: Brancin i zelena salata
Večera: Potaž od bundeve

Trik savet:

- Kad god osetim glad, popijem vodu sa limunom i želja za hranom me brzo prođe - kaže pevačica.

Izvor: Kurir.rs
Foto: raznatovicanastasija/Instagram

Pogledajte još