POŠTUJTE ČETIRI PRAVILA: Koliko često bi trebalo da šaljete poruke osobi sa kojom se viđate?

Možda se vaša prethodna veza svodila na sastanke sa voljenom osobom, bez uključenosti tehnologije u velikom obimu u celu priču. U prevodu, možda se niste ni čuli, ni dopisivali toliko često u toku dana, pre nego što ćete se uveče videti. Međutim, kako vreme ubrzano leti, danas možda imate utisak da bi trebalo da malo više koristite prednosti tehnologije i šaljete poruke svom novom momku.

S druge strane ne želite da delujete previše "lepljivo" i da vas on počasti čuvenim "viđeno", bez odgovora, kada mu stigne vaša deseta poruka u sat vremena. Hmm, ali ako ga ne kontaktirate redovno, da li rizikujete da on izgubi interesovanje? Ako se pitate koliko je poruka poželjno da šaljete osobi sa kojom se viđate, ove stvari morate imati na umu pre nego što zaključite šta bi bio "tačan" odgovor...

NE POSTOJI JEDINSTVEN ODGOVOR NA OVO PITANJE

Istina je da ne postoji magičan broj poruka koje morate da razmenite u toku jednog dana sa voljenom osobom. Od broja poruka ne zavisi to da li ćete sa tom osobom izgraditi stabilnu vezu i zadržati njenu zainteresovanost za vas. Potrebno je da malo eksperimentišete kako biste zapravo videli kakav tempo dopisivanja odgovara oboma.

POTREBNO JE DA RAZMISLITE O SVOM STILU SLANJA PORUKA

Trebalo bi da procenite koliko zapravo sami uživate u slanju poruka nekom sa kim se zabavljate. Da li vam odgovara da mu pošaljete jednu ili više poruka u toku dana? Vrlo lako bi se moglo dogoditi da vi i vaš novi momak imate potpuno drugačiji stil slanja poruka, zbog čega ćete morati da napravite kompromis po tom pitanju.

NEMOJTE DOPUSTITI DA SLANJE PORUKA PREUZME KONTROLU

Možda će vam se svideti to koliko poruka vi i vaš novi partner razmenite u toku dana. Međutim, u ovom slučaju biste zaista morali da budete oprezni jer nije poželjno da dozvolite da slanje poruka stane na put vašem povezivanju u stvarnom životu. Vrlo lako bi se moglo dogoditi da sa datom osobom stvorite lažnu vezu ili onu koja se ne poklapa sa vezom koju imate u stvarnosti.

POKUŠAJTE DA SE SUZDRŽITE OD TOGA DA UVEK PRVI ŠALJETE PORUKE

Pre nego što učinite nešto zbog čega će vaša nova veza da bude na klimavim nogama, potrebno je da malo usporite. Pobrinite se da se slanje poruka vašoj voljenoj osobi ne otrgne kontroli. Ako ste primetili da ste uvek vi ta osoba koja prva šalje poruke u toku dana, zaustavite se po tom pitanju. Omogućite i njemu da se malo potrudi oko vas.

Izvor: Ženskimagazin.rs
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.