Fajront za "Fajront republiku"?

Usled priliva voditelja na ovu televiziju za neke zaposlene neće više biti mesta, a među njima će se, kako "Alo!" saznaje, naći na iznenađenje mnogih i Zoran Kesić!

- Pred letnju pauzu, urednici zabavnog programa Televizije "Prva" na čelu sa direktorom Dejanom Jocićem doneli su oduku da se "Fajront republika" autora Zorana Kesića od septembra ne nađe na programskoj šemi Televizije "Prva". Jedini razlog ovakve odluke rukovodstva "Prve srpske televizije" jeste nizak rejting Kesićeve emisije - piše pozivajući se na dobro obaveštene izvore "Alo!".

S druge strane "Prva" ističe da je Zoran Kesić na letnjoj pauzi i da će se sve znati od septembra. Konačno ukidanje "Fajront republike" s njihovog programa nisu želeli ni da potvrde, ali ni da demantuju.

- Emisija „Fajront republika“ je na letnjoj pauzi, kao i mnoge druge. Ekipa ove emisije se tako i oprostila od publike, rekavši da odlaze na odmor. Što se tiče nove programske šeme na Televiziji "Prva", priprema se veliki broj emisija, ali to svakako nećemo otkriti - rečeno iz službe za odnose sa javnošću Televizije "Prva", dok je Zoran Kesić u potpunosti negirao informaciju da se njegova emisija neće naći u septembru na programu:

- To je greška. Imate informaciju koju ja nemam. Poslednje nedelje juna svake godine odjavljujemo emisiju i idemo na raspust, jer je kraj sezone, i u septembru se vraćamo. Što se tiče te priče oko rejtinga, mene to nikada nije interesovalo. Ja ne pratim rejtinge i to me ne zanima. Mada, koliko znam, gledanost je dobra - kaže Zoran Kesić.

Šta mislite da li će se "Fajront republika" od spetembra ipak naći na programu neke drufe televizije?

Pogledajte još