KOMŠIJE RAZVEZALE JEZIK: Marko Osmakčić se hvali tuđom kućom, njegova je kao štala

Marko Osmakčić se polovinom juna na svojim društvenim mrežama pohvalio navodno novom luksuznom kućom koju gradi u Švajcarskoj. Kako je tada istakao u svojoj objavi na Tik Toku, kuća koju je snimao je njegov novi dom.

- Nova kuća! Moj dom, Švajcarska - napisao je on, a na osnovu video snimka, mnogi su komentarisali da su kuća, dvorište i pogled savršeni, ali su se i zapitali, otkud Marku toliki novac, s obzirom na to da je dužan da "Pinku" plati veliku odštetu zbog načina na koji je izašao iz rijalitija.

Ipak, i ova vest o novoj kući je samo jedna u nizu laži bivšeg zadrugara. Naime, kuća koju je objavio na svojim mrežama uopšte nije u njegovom vlasništvu i nije je kupio, jer su on i njegova porodica u dugovima do guše - i to ponajviše zbog kazne od 50.000 evra koje je zbog lažiranja smrti njegovog oca Franja, on dužan da isplati produkciji.

Realnost je ipak totalno drugačija, ispričao je jedan od njegovih komšija.

- Svi mi koji poznajemo Marka ovde u Švajcarskoj, znamo da on laže gde stigne. Ona kuća koju je slikao nije uopšte njegova. On onakvu kuću ne da ne može sebi da priušti, nego o njoj može samo da sanja. Istina je da njegov otac Franjo i on žive u jednoj staroj kući na periferiji jednog malog mesta. To je daleko skromnije od onoga što on pokušava da prikaže u javnosti. Oni žive u jednoj staroj, trošnoj kući koja se vodi na Franja. To se može videti i na osnovu prezimena na poštanskom sandučetu. Njegova prava kuća liči na štalu, kada se gleda s prednje strane. Kirije u Švajcarskoj su skupe, čudi me i da su za toliko uspeli da uštede. Ova kazna iz Zadruge će ih tek dokusuriti - završava izvor.

Izvor: Kurir.rs
Foto: markoosmakcic/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.