MORAO SAM DA ZOVEM POLICIJU: Zola otkrio detalje žestoke svađe Maje i Filipa Cara, Marinkovićeva u naletu besa i njega napala (VIDEO)

U emisiji "Narod pita" voditelj Darko Tanasijević večeras je ugostio Đoleta VIP Kralja, Stefana Krstovića Krleta i Lazara Čolića Zolu.

Nakon što je predstavio goste, Darko je poveo razgovor sa njima o pomirenju Filipa Cara i Maje Marinković.

- Udarna vest nedelje jeste to pomirenje Filipa Cara i Maje Marinković - pitao je Darko.

- Ja sam bio u šoku, tek danas sam čuo. Ja sam ga nazvao, ali se nije javio - rekao je Krle.

- Nju u se**u ne može niko da zameni - ubacio se Đole.

- Ja sad slušam vas trojicu i zamišljam da sam gledalac, fino je čuti. Ovo su nokti... Slušajte ovo. Ja sam sinoć morao da zovem policiju na Voždovcu. Devojka je došla u moju sobu i zbog njenog nekontrolisanog ponašanja ja nisam znao šta da radim. Ja sinoć noć koju sam prošao sa Filipom, Majom i mojim drugom, nisam nikada doživeo! Šta je ta devojka radila sinoć - spopada ga, maltretira ga, zove oca i priča da je on maltretira ga. U jednom momentu je u sobi, u hotelu gde se ja nalazim, uzela pepeljaru puna pikavaca i kad je podera u zid gore. Komad je pogodio u glavu ovog mog druga, ostao je čovek živ i zdrav - počeo je Zola.

- Otkud Maja i Filip u tvojoj sobi - pitao je Darko.

- Car je hteo da joj pruži drugu šansu. Ona njemu priča da je on nju diskvalifikovao iz "Zadruge". On meni govori da je on sam sebi kriv, jedva sam ga jutros doveo do druge lokacije. Snimamo spot za moju novu pesmu "Lažni kum", on je glavna uloga, a i za to mu pravi problem... Njih dvoje se raspravljaju na krevetu sinoć, ona ga napada, on joj kaže: "Nemoj zvati oca, da mu praviš problem". Imao sam ja taj problem sa jednom takvom osobom. Ona Takiju govori da je Filip maltretira, a tu svedoci, moj drug i ja. Šta bi mogao otac da pomisli tada? Ja vam se kunem u sve na svetu, niko je pipnuo nije, ona je odjednom krenula da pravi haos... Sedimo na krevetu, ona njemu kreće da kopa oči, ja uzmem telefon da snimam. Ona je provalila da snimam, bacila mi telefon, krenula mene da grebe - dodao je Zola.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još