POSLAO BIH JOJ DINAMIT I SONU KISELINU: Dejan Dragojević otkrio šta bi poklonio bivšoj supruzi Dalili za rođendan (VIDEO)

Voditelj Darko Tanasijević sinoć je u emisiji "Narod pita" na televiziji "Pink" ugostio pobednika "Zadruge 5" Dejana Dragojevića.

- Dejane, ti si ranije bio na svim Dalilinim rođendanima, da li ti je čudno jer ove godine ne prisustvuješ - upitao je Tanasijević.

- Ne interesuje me, samo me zanima zašto je gorivo poskupelo - kazao je Dejan.

- Šta bi Dalili poklonio za rođendan - upitao je voditelj.

- Dinamit, doneo bih i sonu kiselinu, pa nek vidi šta će - rekao je Dejan.

- Video si ko je na rođendanu, Marijana, Đole Kralj, Nevena, Sale Luks... - rekao je Tanasijević.

- Ma, sad ću da ga blokiram, evo - rekao je Dragojević za Đoleta Kralja.

- Dalila je danas rekla: "Jedina sam koja slavi rođendana dva, prvi put kad me majka rodila, drugi kad sam se tebe oslobodila". Da li misliš da je tebi posvećeno - upitao je Tanasijević.

- Ne mislim da je to meni posvećeno. Brak je svakako robija, slavim i ja što više nisam u braku - rekao je Dejan.

- Da li Šepak više nije tvoj dom? Čitao sam da si rekao da si se po prvi put osetio kao stranac, kada si nedavno bio - rekao je voditelj.

- Stao sam na pumpu, imao sam maramu, naočare, masku, niko me nije prepoznao. Tu su bili ljudi koje znam, ja sam se normalno javio. Nema više šta da me vide, to je sve bilo na lizing. Vratio sam kuću, sve. Ja imam svoju kuću svoju, moju sobu, gde sam odrastao - rekao je Dejan.

- Da li štekaš hranu i kod kuće - upitao je Darko.

- Desilo mi se skoro da sam sakrio ispod svog kreveta, nakon nekog vremena sam osetio veliki smrad. Moji su me naterali da spavam na podu, šalim se - kazao je Dragojević.

- Dobro veče, Mila kraj telefona. Kad bi me Dejan zapratio na Instagramu. Dejane, ja te jako volim i obožavam. Jako volim i Aleksandru. Tvoja armija je velika, jačamo brojčano iz dana u dan. Tek će se to videti. Brzo oporavak želim Aleksandri, veliki poljubac za nju. Dobro je što je rešila da to uradi, ona je svakako prelepa. Ranije sam se uključivala i rekla, pored njene spoljašnje lepote, ona ima lepu, čistu dušu. Dejane, vrati dron! To su sve hejteri, mi smo mu to kupili, njegovi fanovi. Svi oni znaju koliku armiju imaju Dejan i Aleksandra. Kako ti je bilo na ručku kod Lole, Aleksandrine mame - upitala je gledateljka.

- Prelepo, zaista sam se lepo najeo. Nakon toga sam zaspao kao beba. Posle toga sam se probudio, popio kafu, zaista je bilo dobro. Aleksandra je isto je lepo jela, jeste da još uvek ima konce na usnama, ali joj ja pomažem da jede, brinem o njoj - rekao je Dejan.

- Ona je jedinstvena, ne postoje takve dve. Ona je rekla da je bila u jednom tržnom centru, kaže da je stavila masku da je neko ne prepozna, ali njene lepe oči svako zna. Ona je zaista posebna - rekla je gledateljka.

- Da li si kupio nešto Dalili za godišnjicu? - upitao je Tanasijević.

- Ja sam Aleksandri kupio emotivnu sovicu za sedam meseci, i to je to kome kupujem poklone. Dalili bih kupio sonu kiselinu, ali ne bih dao Đoletu Kralju da popije, on mi je komšija - rekao je Dragojević.

- Kako ti deluje Dalilino ponašanje posle "Zadruge"? - upitao je Tanasijević.

- Ne zanima me, ja kada vidim facu nekoga iz "Zadruge" kuliram sve. Ne iteresuje me to. Niti pratim "Zadrugu", pratim vas voditelje i pojedine ljude - pričao je Dejan.

- Mene ne pratiš na Instagramu - dodao je Darko.

- Jao, izvini evo sada ću - rekao je Dragojević.

- Mene ne zanima bilo šta što ima veze sa njom, distancirao sam se od svega, mene sve to ne zanima. Ne zanimaju me određene glave. Bilo je emisija kada smo se sreli, a inače i ovako kada se sretenmo, mene to ne zanima. Kada sam bio u "Zadruzi", morao sam da slušam, sada ne moram - rekao je Dejan.

- Gde vam je Jutjub kanal? - upitao je voditelj.

- Ostao je kod Dalile, znači pola pratilaca je moje... ha-ha. Mene ne interesuje ona, neprijatno mi je šta sam sebi dozvolio u životu. Odlučio sam da radim na sebi, čitaću više - rekao je Dejan.

- Dalila diže ogradu oko vaše kuće? - upitao je Tanasijević.

- Ma, to me ne zanima, to je njena kuća. Ja imam svoju kuću, mama dala sprat, ali nema snajke još uvek. Moram da kažem da ljudi, tj. fanovi prave priču na sto načina, ali ne stresiramo se mi oko toga - rekao je Dragojević.

Izvor: Pink.rs
Foto: dejan_dragojevic_official_/Instagram

Pogledajte još