NEVALJALE REČI KOJE ON ŽELI DA ČUJE: Šta reći partneru tokom vođenja ljubavi?

Uzbuđenje koje čini da ožive prave note unutar nas, sa svakim dodirom i poljupcem, prosto je neopisivo. Međutim, taj svima dobro poznati ples bez pantalona, je mnogo više od ispunjavanja biološke potrebe. Svako vaše seksualno iskustvo bi trebalo da bude zabavno, a ako mu taj elemenat nedostaje, onda neko od vas dvoje tu radi nešto pogrešno.

Jedan od načina da malo začinite stvari u postelji jeste da ubacite malo verbalnog ohrabrenja. Da, drage moje mislimo na prljavi govor, koji uzbuđenje u krevetu može da podigne na viši nivo. Super seks prljave reči, izgovorene pravim tonom i u pravom trenutku mogu zaista da zagolicaju maštu i učine vaše iskustvo nezaboravnim. Ali šta reći? Saznajte u nastavku teksta.

Pohvalite njegovu muškost

Poslužite se jednostavnim rečima koje će mu staviti do znanja da ste primetili obim i veličinu njegove muškosti. Na kraju krajeva, ko ne voli da prima komplimente od osobe sa kojom je intiman? Bez obzira da li spadate među one kojima lako od ruke ide "pričanje prljavih priča" ili ne, ovo je nešto što lako sklizne sa jezika, jer je u dobrom delu slučajeva istinito. Zato ne oklevajte da mu kažete šta ste napipali, ili osetili.

Upravo tako!

Pojedinačno gledano, ovo su proste nasumične reči, ali zajedno one imaju neverovatno moćan uticaj u krevetu. Zahvaljujući ovim rečina, na lak i brz način prenećete poruku svom voljenom da sve radi kako treba. Štaviše ako ste blizu vrhunca, više od ove dve reči vam zaista nije ni potrebno, a on će znati o čemu se radi i neće vas razočarati.

Tačno tu

A možete isprobati i kraću varijantu "Tu!". Ovih par reči ili samo jedna biće vam korisne u slučaju da je momak sa kojim vodite ljubav još uvek nesiguran u pogledu toga šta vam tačno prija. Jer ruku na srce, neće svaki momak iz prve pogoditi pravo mestu, zbog čega ste vi tu da mu malo pomognete. Za njegove uši neće biti lepšeg zvuka od toga da mu potvrđujete da je pronašao pravo mesto.

O moj Bože, da!

Kada govorimo i ležernim frazama i laganim rečenicama koje se pamte bez poteškoća, ova deluje kao savršena. Možete je iskoristiti u gotovo svakom segmentu vođenja ljubavi, od laganih početaka pa sve do njegovog ubrzavanja. Takođe, ova je fraza neizostavna i kada se spremate da eksplodirate pred njegovim očima od zadovoljstva.

Oh, vau

Nema bolje izjave od ove kada ste nekim pokretom svoj voljenog u krevetu poprilično prijatno iznenađeni. Kao onda kada ste savršeno sinhronizovani, kao da jedno drugom čitate misli, ili kada zastane usled akcije da bi se prebacio na drugi deo vašeg tela koji je do tad žudeo za njegovim dodirom. Jednostavno, kada ne možete da verujete šta se upravo dogodilo, i koliko vam prija.

Molim te, nemoj da staješ

Znate da ste na pravom putu i od apsolutnog zadovoljstva vas dele sekunde. Ali, kako da njemu to kažete? Jednostavno zamolite ga da ne staje. Ponovite to nekoliko puta kako biste mu što jasnije preneli svoja trenutna osećanja, pre nego što utonete u trans. Zgrabite ga rukama i nogama i uputite mu jedno slatko "nemoj da staješ, molim te".

Izvor: Ženskimagazin.rs
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još