DOSTA JE UŽIVALA U MOJIM PARAMA, JEDVA ČEKAM DA SE SUOČIMO NA SUDU: Miša Grof odgovorio na prozivke Nikoline Pišek

Nikolina Pišek nedavno je izjavila da će svekra Vitora Ristovića poznatijeg kao Miša Grof, prijaviti nadležnim organima, a čak ga je nazvala i mentalno bolesnom osobom. Nakon toga Ristović se oglasio i odgovorio voditeljki.

Miša Grof je istakao da je spreman da se sa snajkom suoči pred sudom, kao i da je uveren da Pišekova namerno okreće unuku protiv njega.

- Od Nikoline me ništa više ne iznenađuje, prestao sam da se obazirem na njene izjave. Za nju je, verovatno, normalno kako se ponaša pet meseci nakon što je sahranila muža. Ne znam šta ta žena hoće od mene, i za šta tačno misli da me tuži. Za moju imovinu? Jedva čekam da se suočimo na sudu, nemam ja čega da se plašim. Rekao sam vam već, moja unuka će dobiti sve što joj sleduje kada poraste, Nikolina je dosta uživala u mojim i Vidojevim parama - rekao je Vitor, koji se potom osvrnuo na Nikolinine navode da će ćerku zaštititi od njega.

- Sa Unom nisam u kontaktu upravo zato što je ona uz majku. To je normalno, dete sluša njene priče i ona joj puni glavu. Kada bude dovoljno velika, proceniće sama situaciju. Sada je jako mala i njom može da se manipuliše - zaključio je Grof.

Podsetimo, Nikolina je izjavila za "Story" da ćerku mora da zaštiti od biološkog dede.

- Moram da budem stena o koju će se razbiti sve njegove loše namere. To sam sklonila na stranu i time će se baviti institucije, ja moram da zaštitim ćerku na najbolji mogući način, pa i od njenog biološkog dede - rekla je ona nedavno.

Izvor: Alo.rs
Foto: nikolina_pisek/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.