NE POSTOJI ŠANSA DA SE POMIRIM SA NJIM: Stanija Dobrojević iskreno o odnosu sa Kristijanom Golubovićem, učešću u "Zadruzi 6" i novom dečku

Stanija Dobrojević, jedna od najpoznatijih starleta, privlači veliku pažnju medija, kako učešćima u rijalitijima, tako i svojim privatnim životom.

Stanija, kako se osećaš, šta radiš poslednjih dana?

- Super sam! Malo sam u haosu, ali kao i uvek po mom starom običaju vredno i radno.

Kakva su tvoja očekivanja od učešća u "Zadruzi 6"?

- Ja sam neko ko zna uvek da zavrti priču, u tome sam maher. Iako sam godinama stekla neki status i više mi ne priliči da se sama upuštam u priče, ali često se dešava to da svojim prisustvom utičem na ostale da se više aktiviraju. To publici znači i za to budem uvek lepo nagrađena u vidu honorara.

Da li smatraš da svojom pojavom, stilom i imidžom, po kome si prepoznatljiva, imaš veliki uticaj na omladinu, mislimo pritom na mlađe devojke, kao i na zadrugarke, koje nisu mnogo poznate, a volele bi da imaju bar delić slave koji ti imaš?

- Hteli se složiti sa tim ili ne, to jeste tako! Uzor sam mnogim devojkama i ženama! Vole me, prate me, žele da budu i izgledaju kao ja, iako me često osporavaju i često sam na meti kritika zbog toga.

Ko te je u prethodnoj "Zadruzi" prijatno iznenadio, a ko razočarao?

- Što se tiče prethodne sezone "Zadruge", ja sam kad je rijaliti u pitanju prošla sito i rešeto, tako da mene više ništa ne može da iznenadi ili razočara! Ali bih iz prošle sezone izdvojila Marka Osmakčića sa kojim imam lepo drugarstvo.

U kakvim si odnosima s njim, kakvo je tvoje mišljenje o njemu kao o osobi i šta misliš o njegovoj vezi sa Viktorijom Mitrović?

- Marko je prema meni divan i zaista je pravi drug. To je sve što mogu da kažem. A što se njegovih veza tiče, ne dajem sebi za pravo da komentarišem tuđe veze i izbore, niti želim u to da ulazim.

Da li u "Zadrugu 6" ulaziš kao slobodna ili zauzeta?

- Emotivno sam ispunjena, ali ljubavni život krijem kao zmija noge i tako će biti do daljnjeg. U "Zadrugu" ulazim tek u februaru kao specijalni gost.

Kako komentarišeš nedavni skandal koje se dogodio tvojoj nekada dobroj drugarici Marijani Zonjić, povodom eksplicitnog snimka, koji je procurio u javnost?

- Nemam komentar.

Kako komentarišeš muškarce koji ucenjuju svoje bivše ili sadašnje devojke eksplicitnim slikama i snimcima?

- Smatram da je to gnusno i jako ružno da se bilo ko ucenjuje eksplicitnim slikama od strane nekog sa kim ste bili jako bliski.

Da li se tvoje mišljenje o Kristijanu Goluboviću promenilo i da li ga se i dalje plašiš?

- Moje mišljenje o Kristijanu Goluboviću se nije promenilo. I dalje je negativno. Meni lično je on nebitan lik. Nemam razloga nikog da se bojim u životu, a pogotovo ne njega.

Može li doći do pomirenja između vas?

- Ni govora, ni reči o bilo kakvom pomirenju! Ne želim da čujem za to! Ne, nema šanse! Može da bude mir, ali nikakva pomirenja ne dolaze u obzir!

Da li si i dalje u kontaktu sa svojim bivšim dečkom Markom Markovićem?

- Ostali smo u korektnim odnosima. Ne čujemo se često, ali za bitne stvari uvek sam tu za njega.

Da li ti je žao što svojoj ljubavi niste pružili novu šansu?

- Smatram da sam donela pravu odluku i povukla prave poteze i za mene i za njega. Imali smo zaista lepu ljubav i vezu, ali za dalji napredak ne, ovako je najbolje za oboje.

Da li Marko nije mogao da se nosi sa pritiskom, s obzirom na to da si ti ipak dosta poznata, da gradiš karijeru u Americi i da si tražena sa svih strana?

- Marko se super sa tim nosio, stabilno i samouvereno. Dok neki mnogo uspešniji i ostvareniji muškarci nisu mogli da me isprate i totalno se iskompleksiraju od moje popularnosti, imidža i to što me mnogi muškarci žele.

Kako ide biznis u Majamiju?

- Nikada nisam bila više angažovanija nego sada. Trenutno radim na dva, tri projekta u Srbiji i za nekoliko nedelja idem u Ameriku, firma je u Majamiju! Sve je vezano za lepotu i fitnes priču. Predstoji mi vredan i radan period.s

Izvor: Kurir.rs
Foto: stanijadobrojevic/Instagram

Pogledajte još