ONA JE KU*VA DUŠOM I SRCEM: Kristijan Golubović brutalno izvređao Maju Marinković i otkrio da je njen otac Taki hteo da se ubije (VIDEO)

Tokom emisije "Gledanje snimaka" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima zadrugarima je prikazan snimak razgovora Maje Marinković i Kristijana Golubovića o Milanu Jankoviću Čorbi i Marku Janjuševiću Janjušu.

Nakon odgledanog klipa voditeljka Ivana Šopić dala je reč Kristijanu.

- Ja sam čitav život svestan svojih grešaka, a Maja još nije toga svesna. Ja mislim da je ona jedina koja se nije pomakla ni milimetar otkako sam je upoznao. Zato sam je i pitao je l' bila kod psihijatra? Ja se sećam, Jaško pravio palačinke, ona se gu*ila ovde sa Čorbom. Kod mene je došao njen otac u restoran, ja nisam bio u toku i kažem: "Kao da imaš neki pritisak", on kaže: "Pusti me u pi*ku materinu". Ja nisam znao za onu što po rijalitijima nalaze muževe. Kaže razapeli nas. On mi pokazuje na telefonu, čovek izgoreo. On kaže: "Ja dođem do ponora, kad hoću da se skočim da se ubijem i onda shvatim da mi je ona jedina i podržavam je" - rekao je Kristijan i dodao:

- Kako priđe jedna Anita Marku, a kako priđe Maja, videli ste. Znate kako lav priđe gnuu, on napada odmah, a hijene se prikradaju. To je jedina osoba kojoj je plastičan hirurg operisao i mozak... Kod nje je sve taman. Ja joj kažem da joj nos nije u redu, ona kaže: "Ne, u redu je". To je to samopouzdanje, ovo je njen teret, njena džungla ili savana, uzmite kako god hoćete. Maja je lavica, uhvati svoj plen i igra se bez obzira na to šta ćemo mi da diskutujemo. Nije ona folirantkinja kao ove tu što izigravaju dobre devojke bezvrednim momcima ovde u rijalitiju. Ona je ku*va i dušom i srcem, a ovo su foliranti.

Maja je posle Kristijana dobila reč.

- Kristijan i ja imamo neku relaciju, zato što on poznaje mog oca. Ja volim Kikija, znam da mi ne želi loše. Ne grešim, pričam sto postotno onako kako jeste. Ja nemam mu*a? Važi, okej... Radi se o tome da ne želim da se nadovezujem na druge. Kristijan je neko ko je uvek iskren prema meni. On to govori ne da me uvredi, nego da bih shvatila kao kritiku. Ja sam to, ne foliram se. Ne zanima me da li će neko da prokomentariše. Svaki put kad mi je bilo teško ili kada sam imala nervne slomove, Kristijan je bio tu - rekla je Maja.

- Meni je žao što je ona sebi dozvolila da se je*ava po rijalitijima, da slušamo kako gola juri Janjuša, da je razvlače po etno selima. Car, Janjuš, oni su šklj frajeri, kojima smrdi iz usta na kačkavalj - ubacio se Kristijan.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.