MALTRETIRAO NAS JE, ON JE SADISTA: Kristijan Golubović progovorio o incidentu sa Urošem Ćertićem i otkrio kako će platiti kaznu

Bivši zadrugari Kristijan Golubović i Emil Kamenov završili su u policiji nakon što su fizički nasrnuli na Uroša Ćertića, kojeg su brutalno udarali pesnicama u rijalitiju, a sada su izneli svoju stranu priče.

- Pokušao sam Necu da odbranim, bilo je koškanja, par udaraca. Nisam imao nameru da ga prebijem. Mnogo nas je maltretirao, i Valentinu je udario. Kad vi imate jednog rođenog sadistu koji maltretira decu, koji je Makedoncu iščupao pramen kose iz korena, koji nam je pokrao stvari... - istakao je Kristijan Golubović.

- Neće doći do tužbe, jer nema povreda. Govorio mi je Uroš da nije mene maltretirao. Nisam mogao da dozvolim da se brukamo kao gosti pred Bugarima i Makedoncima. Videću kako ću da vratim kaznu. Dogovoriću se sa Željkom Mitrovićem, on mi je prijatelj. On zna da spremam svadbu, rođenje deteta. Većinu novca sam uzeo unapred, moramo da se dogovaramo. Nadam se da ću se vratiti u rijaliti, utičem dobro na decu unutra - kazao je Golubović.

- Kakva je situacija pitate. Sve je dobro, šta da kažem - rekao je Emil.

Izvor: Kurir.rs/Blic.rs
Foto: kristijan.krile_official/Instagram

Pogledajte još