GDE SI, GADURO: Branislav Radonić Brendon je novi učesnik "Zadrude 6", odmah se suočio sa Majom Marinković (VIDEO)

Tokom emisije "Vanredno ubacivanje" voditeljka Dušica Jakovljević u studiju televizije "Pink" sa pripadnicima sedme sile dočekala je novog zadrugara Branislava Radonića Brendona.

- Smatram da imam magiju i da kao Brendon nestanem iz medija, pa se pojavim na najgledanijoj televiziji i najgledanijem rijalitiju. Bio sam u dalekim zemljama, putovao sam. Desila mi se velika ljubav koja traje već godinu dana - pričao je on na samom početku razgovora.

- Ulaziš zauzet? - pitala je voditeljka.

- Apsolutno emotivno zauzet, ali mentalno drugačiji. Videću kako ću da se postavim prema zadrugarima. Ja sam godinu dana bio bez selfija, sve ide od datog momenta - rekao je on.

- Koga poznaješ? - pitala je Dušica.

- Imam neke, svi mene uglavnom znaju. Ja sam pratio kraljevsku porodicu i glupo mi je da prilazim ljudima koji sede, ali odlučio sam da svima priđem oko stola i da pružim ruku - govorio je Brendom.

- Čak i Maji? - pitala je novinarka.

- To će biti od datog momenta, nismo se rastali u prijateljstvu. Ja nisam ljut na nju, videću da li je ona ljuta na mene. Vratio se moj rijaliti mod i iskreno falilo mi je. Sa velikim oduševljenjem dolazim pred kamere i srećan sam - objasnio je on.

- U prethodnoj "Zadruzi" u kojoj si učestvovao znao si da kažeš da imaš svoje produkte, da li ćeš ih imati ove godine? - pitao je Darko Tanasijević.

- Nisam siguran, mogu da budem konfliktan. Dolazim iz drugog univerzuma i srećan se vraćam pred kamere, Iskreno, niko mi se ne sviđa. Dolazim drugačiji, potpuno promenjen, svašta može da se očekuje - dodao je on.

- Da li ćemo viđati Brendu? - pitala je voditeljka.

- Tu je. Dosta sam smršao, ne znam kako će izgledati - rekao je Radonić.

- Je l' se znate Ćertić i ti iz kraja? - pitala je Dušica.

- Znamo se, nismo se slagali, ali dosta vremena je prošlo. Ja ću mu dati mogućnost da kako se on postavi prema meni, tako ću i ja prema njemu. Dosta ljudi se plaši njega - govorio je Brendon.

- Nešto si mnogo pitom - dodao je Tanasijević.

- Znate šta je bitno? Ljubav. Neka ovaj aplauz bude za osobu koja me je promenila, to je moja mačka. Mačko, evo me na tv-u. To je moje najsrodnije biće koje sam sreo na ovoj planeti zemlji. To je ta ljubav i traje godinu dana. To je moja mačka i niko ne zna ko je mačka. Mačka je mačka. Srećan sam i zadovoljan, emotivno ispunjen - poručio je Brendon.

- Kako ti se čine ljubavni odnosi? - pitala je Dušica.

- Marko Marković je ušao kao željan profil za Anu Korać, pa je onda Stanija bila sa njim, a Maja je bila fan Stanije još od 14. godine, pa je verovatno želela izgledom i konekcijom sa bivšim da to postigne pred kamerama. Ona je zanimljiva, ali nije inteligentna preterano - govorio je Brendon.

- Cveta? - dodao je Darko.

- Upoznali smo se, ona je došla kod mene u stan, jela grisine i otišla kući na trotinetu. Ja sam nju tako upoznao - rekao je Radonić.

- Gde je Barbara? - pitao je Darko Tanasijević.

- Ti likovi ne postoje, to je glupost - rekao je on.

- Šta su ti rekli roditelji? - upitala je novinarka.

- Oni su vrlo sposobni ljudi, koji su zimus prepoznali da u životu treba da mi se pojavi nikad iskrenija i podržali me tamo gde je trebalo. Dobio sam ogromnu podršku roditelja, koju možda za ceo život nisam. Jedva su čekali da čuju iz mojih usta da idem u "Zadrugu". Oni ovo gledaju kao sigurnost, obožavaju što sam došao ovde - pričao je Brendon.

- Kako ti se čini Aleksandra Nikolić? - pitao je Darko Tanasijević.

- Smanjila je usne... Ne registrujem je, ali nije loša osoba. Moguće je da je uzela Dejanov model ponašanja i pripitomila se uz njega - rekao je Brendon.

Nakon razgovora sa novinarima Branislav Radonjić Brendon stigao je u Belu kuću, a Marko Petrušević Petrući ga je prvi pozdravio.

Brendon se pozdravio sa Lepim Mićom, a potom mu se obratio i Uroš Ćertić.

- Je l' si me spominjao nešto - pitao je Brendon.

- Debela krmača je rekla da te je izbacila za pet minuta - rekao je Uroš.

Brendon se potom obratio svim zadrugarima, pa je započeo sa upoznavanjem.

- Vidite ovako da vam kažem, ja sam Brendon. Jako je nekulturno da ne ustanete da se pozdravite... Zdravo Neco, nije ti dobro nešto - rekao je Brendon.

- Mislim da tebi neće biti dobro - rekao je Neca, koji nije želeo da se pozdravi sa njim.

Jelena Golubović se izgrlila i rukovala sa Brendonom.

Brendon je otkrio zadrugarima kako je upoznao Super Cvetu.

- Ćao Cveto. Rekao sam u studiju kako sam te upoznao. Na Instagramu smo se javili jedno drugom, pozvao sam je na kafu, došla je sa grisinama i gledala u mene. Otišla je kući svojim trotinetom - rekao je Brendon i nasmejao sve.

Brendom se pozdravljao sa zadrugarima, a onda je na red došla i Maja Marinković.

- Gde si gaduro, je l' si ljuta još uvek? Najlepša gadura. Ja nisam ništa ljut na tebe - rekao je Brendon.

- Duguješ mi izvinjenje - dodala je Maja.

- I ti meni, jednaki smo. Najlepša gadura. Ništa ti ne zameram - nastavio je on.

Brendon se nakon upoznavanja sa zadrugarima i obratio svima.

- Moji roditelji su jedva dočekali da im kažem da ću otići u "Zadrugu", jer se toliko toga desilo u mom životu, da čuju da ulazim. Dolazim emotivno ispunjen, imam mačku. Nećete nikada saznati ko je to, ali me mačka gleda. Dolazim u miru. Ne napadam nikoga, reagujem u momentu - rekao je Brendon.

- Pazi se ovog dečka - upozorio je Ivan Marinković Brendona na Necu.

- Nek se paze oni mene - upozorio je Brendon sve.

On je potom tražio svoj krevet, a Zorica Marković i zadrugari su ga sproveli kroz spavaću sobu.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još