ZABOLELE JE CIMERKINE REČI: Maja Marinković polila Milicu Veselinović pivom pred zadrugarima (VIDEO)

Tokom emisije "Pitanja gledalaca" u Beloj kući na rijalitii imanju u Šimanovcima voditeljka Ivana Šopić pročitala je pitanje koje je bilo upućeno Ani Spasojević.

- Dečko te kao gotivi, a dva puta zove Anitu i čeka je u ekonomskom - glasilo je pitanje.

- Nešto novo, pa dobro. Ne zanima me i nemam komentar - rekla je Ana kratko.

- Kad si izlazila iz radija podmuklo si se smejala, jer znaš da si rekla: "Bravo". Zašto lažeš? - glasilo je sledeće pitanje koje je bilo za Milicu Veselinović.

- Ja sam rekla "Bravo", je jer te odbija i podmuklo ti se smeje. Sinoć sam rekla: "Bravo" jer te je i pijan odbio. Večeras sam sve objasnila. Glavni akteri su njih dvoje, a šta su sporedni radili, to je nebitno - rekla je Milica.

- Milica ima problem jer dečko u kojeg je zaljubljena je prvo izabrao Maju. Ja razumem da ona ima kompleks jer je ponižena jer je Maja ušla u vezu sa Markom, a ona se zaljubila - pričao je Miki Đuričić.

- Ja sam pričala sa Majom i Bilalom svako jutro. Mislim da je veća energija između Maje i Bilala, nego Ane I Bilala. Oni su tako simpatični. Oni ne moraju da ozvaniče. Njih dvoje su puni energije. Ja mislim da je Bilal mnogo zrelili, kad uporednim njegove komentare - rekla je Jelena Golubović.

Marinkovićeva je pobesnela nakon što je Milica priznala da je likovala kada je Bilal polio pivom Maju na žurci.

U jednom trenutku, ona je došetala do Milice i polila je pred svima.

Veselinovićeva nije reagovala, već je samo nastavila da sedi.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još