OD MENE KRIJU INFORMACIJE O NJOJ: Dejan Dragojević progovorio o zdravstrvenom stanju devojke Aleksandre Nikolić

Učesnica aktuelne sezone "Zadruge" Aleksandra Nikolić, doživela je ozbiljan zdravstveni problem, zbog čega je završila na operacionom stolu, a tim povodom oglasio se njen izabranik Dejan Dragojević.

Zadrugarki je u rijalitiju pukao silikonski implantat u dojci, zbog čega je morala na hitnu hiruršku intervenciju.

Dragojević je otkrio kako je protekla operacija, kako se Aleksandra sada oseća, kao i da li se i kada vraća u "Zadrugu".

- Aleksandra i ja se nismo čuli, od mene se krije svaka informacija o njenom trenutnom stanju - kaže Dejan, i dodaje:

- Ne mogu da je zovem telefonom, posete su zabranjene, ne znam koliko će dana ostati u bolnici. Sve što sam saznao, saznao sam od produkcije, a to je da je operacija završena, da se probudila iz anestezije i da je doktor zadovoljan kako je sve prošlo. Čuo sam se sa njenom majkom Slovenkom, ali ni ona ne zna više detalja.

Dejan je otkrio i kada se Aleksandra vraća u šou, ali naglasio da uprkos novonastaloj situaciji on ne planira da se useli u Belu kuću.

- Aleksandri su izvađeni stari silikoni koji su se izlizali i počeli da smetaju njenom tkivu, nisu sasvim pukli koliko sam shvatio. Narednih 10 do 15 dana ona će imati previjanja u bolnici. Nakon toga će se vratiti u "Zadrugu" na dalji oporavak, ali ja neću ući u rijaliti - rekao je Dejan na kraju razgovora.

Dragojević je nedavno opisao i jednu veoma čudnu situaciju koju je zapamtio prilikom njihovog poslednjeg susreta u "Zadruzi" kada su proslavljali osam meseci veze.

- Kad sam je posetio skoro u "Zadruzi" zagrlio sam je tako jako da su je zabolele grudi. Posle sedam dana počelo je da je boli i da se žali. Onda je baš jako krenulo da je boli, pa su je vodili kod lekara. Ozbiljna je stvar, ne može ruku da pomeri - ispričao je Dejan pre nekoliko dana u videu na svom Jutjub kanalu.

Izvor: Alo.rs
Foto: david__dragojevic/Instagram

Pogledajte još