MILJANA KULIĆ ODBILA DA SE POZDRAVI SA NJIM: Lazar Čolić Zola uselio se u Belu kuću na rijaliti imanju u Šimanovcima (VIDEO)

Voditeljka Dušica Jakovljević u emisiji "Vanredno ubacivanje" ugostila je dva nova učesnika "Zadruge 6". Nakon Miljane Kulić u studio je ušao Miljanin bivši dečko Lazar Čolić Zola.

- Drago mi je što vas sve vidim, drago mi je jer sam došao - rekao je Zola.

- Zola, kako si? - upitala je Dušica.

- Jako mi je drago jer sam ovde, razmišljao sam šta i kao, odlučio sam da dođem. Posle mog ulaska više ništa neće biti isto - rekao je Čolić.

- Šta su Janjuš i Filip Car rekli, kada su čuli da ulaziš? - upitala je voditeljka.

- Janjuš je otvorio kafanu, Filip je moj brat. Mi smo se svi družili sa Bokijem, koji se sada trenutno nalazi u "Zadruzi". Ja sam neko ko nema nikakve predrasude o ljudima koje ne znam, smao ću to reći - rekao je Zola.

- Kakav susret očekuješ sa Ivanom Marinkovićem? - upitao je novinar Darko Tanasijević.

- Ne želim nešto preterano da ga upoznam, ali svako ko je mene vređao, dobiće i moj odgovor - rekao je Lazar.

- Sa koliko procenata ulaziš? - upitao je Tanasijević.

- Sve zavisi, kako se oni budu poneli prema meni. Cilj ove sezone mi je da dovedem mozak do savršenstva. Valjda će Zolander ući u top tri - kazao je Zola.

- Miljana je maločas rekla da je zamerila jer joj nisi poslao cveće, dok je ona bila u bolnici. Rekla je i da je taj video-poziv bio isključivo zbog gledanosti - rekla je novinarka.

- Ako je tako, zašto je ona rekla da sam je uznemiravao? A onda sada govori ovo? Ja sam se sa njom tada čuo nekoliko puta, rekao da joj želim brz oporavak. Svašta se tu dešavalo, ali ja ću se potruditi da vidim kakav će neko biti prema meni, a onda ću se ja shodno tome ponašati. U tome i jeste čar svega toga. Bosa će biti ponosna na mene, smao nju imam još u životu, znam da je uz mene, smao to da kažem - kazao je Čolić.

- Maja Marinković je u "Zadruzi", zna se da više niste u dobrim odnosima - rekao je Darko.

- Ja ne znam zašto ona ima neki problem sa mnom, ja sam sve što sam uradio, uradio sa razlogom - rekao je Zola.

- Kakav ti doček očekuješ od Miljane? - pitala je Dušica.

- Očekujem da će se ljubazno pozdraviti sa mnom. Ja ću da pružim svakom ruku i insistiraću da se sa svakim upoznam - rekao je Zola.

- Mene zanima kako će Maja Marinković da odreaguje - rekla je predstavnica sedme sile.

- Videćemo, ali ću i njoj da pružim ruku. Sve mogu od večeras da mi kažu u oči, a ja ću da odgovorim. Poznavajući ljude koji su me spominjali, hoće, ali sam ja spreman da ih ugasim, da ih zgazim - rekao je Zola.

Čolić se nakon intervjua uselio u Belu kuću. Miljana Kulić nije želela da se pozdravi sa njim, a on se obratio zadrugarima.

- Kratko da kažem. Ja sam Lazar Čolić Zola, dolazim iz Bosne iz Hercegovine, entitet Republika Srpska, Derventa. Volim da se šalim. U svakom slučaju, nemam ništa preterano protiv vas. Želim baš da vas upoznam lice u lice - poručio je Zola.

- Lepše je Neca građen od njega - dobacio je Ivan Marinković.

- Ćao ljudi, ja hoću sa svima vama da se pozdravim - rekao je Zola.

- Zdravo, baš si smršao - kazala je Sanja Grujić.

- Svi da znate da se zovem Zola - rekao je Zola.

- Koga nisam još pozdravio? Ćao, Majo - rekao je Zola i prišao Miljani.

- Nemam potrebu da se pozdravim sa tobom - kazala je Kulićeva.

- Dobro - rekao je Zola.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još