VOLIM ZOLU: Miljana Kulić presekla i priznala emocije prema Lazaru Čoliću (VIDEO)

Tokom emisije "Pitanja gledalaca" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima voditelj Milan Milošević pročitao je pitanje za Miljanu Kulić.

- Da li hoćeš da budeš iskrena i priznaš da imaš jače emocije prema Zoli i da si samo iz sažaljenja sa Bebicom. Da li se slažeš da te tvoji bližnji omalovažavaju gurajući te u taj odnos?

- Marija misli da je Bebica najbolji za mene i vidi neku budućnost za nas. Nisam iz sažaljenja sa njim, nego iz poštovanja. I dan danas me grize savest, ali da volim Zolu, to je evidentno. Ja ću poslušati sebe kao i uvek, nema potrebe da meni oni nameću bilo koga, ja ću biti sa kim hoću, pa makar mi se obilo o glavu. Meni su svi rekli da budem sa Bebicom do kraja, da pokažem šta je ljubav, ali ovde ne može da se suzdrži od pokazivanja emocija, vreme će pokazati. Ne planiram da pravim iste greške kao prošli put. Već znam šta ću - rekla je Miljana.

- Je l' si i dalje zauzeta? - pitao je Milan.

- Pa, da - rekla je Miljana.

- Kao što prošle godine nije mogla da se obuzda prema Zoli, opet su njih dvoje i ovde, imaju super odnos. Ne bih da prognoziram, ali se emocije vide. On je danas na radiju bio iskren. On zna i da vrda kad je njihova tema u pitanju, ali poslednja dva, tri puta mu verujem da je iskren kad je ona u pitanju. Verujem mu sto posto - rekla je Jovana Tomić Matora.

- Budala bi bio kad bi pokušavao, a zna se šta sam radila prošle godine. Bebica je znao šta će da bude, nije on pao sa Marsa, Miljana je zvala Zolu, a da sad budem ravnodušna i da mu se ne obraćam - rekla je Kulićeva.

- Bebica je hteo po svaku cenu da joj se vrati. Okej, Miljana nije fer, ali on je njoj preko svega prešao. Sutra da uđe rekao bi šta mu smeta, ali bi i preko svega prešao. Njih dvoje pričaju najnormalnije, nema tenzije među njima. Danas mi je Boki rekao da nema šanse da budu zajedno, da se samo druže - rekla je Matora.

- Nama ne smeta Boki - rekla je Miljana.

- Milsim da će biti svega, i ova priča mi je najzanimljivija i ima nešto novo. Prvu noć je sve bilo drugačije - rekla je Matora.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još