Sahranjena Ejmi Vajnhaus

Veliki broj obožavalaca i fotografa koji su se okupili na groblju nije uspeo da prisustvuje ovom događaju, jer je porodica želela da se ceremonija održi samo u prisustvu porodice i najbližih prijatelja. Kako piše "Blic", nakon komemoracije uslediće kremacija posmrtnih ostataka Ejmi Vajnhaus, a njena porodica će se okupiti u lokalnoj sinagogi.

Posmrtni govor njenog oca završen je rečima: "Laku noć moj anđele, čvrsto spavaj. Mama i tata te puno vole".

Porodica je najavila da će Ejmin pepeo biti pomešan sa pepelom njene bake koja je preminula 2006. godine. Prema priznanju same pevačice, baka joj je bila najveća potpora u životu, piše "Blic".

(old_image)

Britanska soul pevačica pronađena je mrtva u subotu, 23. jula, u svom stanu u Londonu. Autopsijom nije utvrđen uzrok njene smrti. Očekuju se rezultati toksikoloških analiza, koji bi trebalo da budu poznati za dve do četiri nedelje.

Svakodnevno, od kako je umrla pop zvezda, njen dom posećuju uplakani obožavaoci i donose predmete na kojima pišu poruke svojoj voljenoj Ejmi.

Blejk isključen iz testamenta

Iako se poslednjih dana šuškalo da bi po britanskom zakonu Ejmina zaostavština mogla da pripadne njenom nekadašnjem suprugu Blejku, britasnki mediji pišu da je pevačica pred smrt napisala testament. Taj testament, u kom isključuje Blejka kao naslednika, napisala je nakon njihovog razvoda. Njenog bogatstvo se procenjuje na oko 10 miliona funti, mada ta brojka raste zbog velike prodaje njenih albuma. Od kako je svet preplavila vest o njenoj smrti, prodaja albuma znatno se povećala. Ejmi je tako svoje nasledstvo prepisala svojoj majci Dženis, ocu Miču i starijem brati Aleksu.

Njen aktuelni momak Redž Trevis se obratio medijima sa molbom da ga ne ispituju dok je u stanju šoka. rekao je da je planirao sa njom da u nedelju ide na svadbu bliskog prijatelja, kao i da je Ejmi planirala da obuče posebnu haljinu koju je naručila za tu priliku. Trevis tvrdi da se Ejmi jako radovala toj zabavi i da ništa nije ukazivalo na to da će tragično okončati život, piše "Blic".

Saznajte i: Ko profitira na smrti Ejmi Vajnhaus?

Pogledajte još