SRAM TE BILO, PONAŠAŠ SE KAO KRAVA: Marija Kulić žestoko iskritikovala ćerku Miljanu zbog postupaka u rijalitiju (VIDEO)

Tokom prošle noći u Belu kuću na rijaliti imanju u Šimanovcima uselila se Marija Kulić.

Marija je nakon obraćanja zadrugarima otišla u pušionici i počela da razgovara sa njima. Njoj je prvo prišao Zvezdan Slavnić, a onda su im se pridružili Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica.

- Pozdravio te je Mirko, bili ste zajedno u zatvoru. On je još uvek u zatvoru, pozdravio te je preko našeg prijatelja. Ti si super i sve je super. Ja sam taman mislila da se Maja smirila, bolja si nego ikad. Preteruješ i ponižavaš momka sa drugim momcima, to je katastrofa - govorila je Marija Maji Marinković.

- Ćao, mama - rekla je Miljana.

- Da li možemo da ostanemo bez publike? - pitao je Bebica.

- Je l' si ljuta nešto na mene? - pitala je Miljana.

- Naravno da sam ljuta. Pričaćemo, nisam došla da idem kući. Idealno bi bilo da ne budeš sa Nenadom. On nije zaslužio poniženja. Pozdravila te je bankarska službenica iz Niša, gleda šta Miljana radi sa tobom. Ona kaže da vidi da ga ne voliš, kaže: "Teta Marija, ja ga čekam". Možeš da dođeš kod nas u Niš kad hoćeš, upoznaćeš se sa devojkom i vodićeš normalan život - govorila je Marija.

- Ja nisam srećna. Upoznaj ga. Je l' istina da tata ne ustaje iz kreveta? - pitala je Miljana.

- Dok je Nenad bio tu, da. Sad više ne obraća pažnju. Je l' ti sreća Derventa i Zolander? Ko te drži? Je l' te tera neko da budeš sa Nenadom? On je pokazao da je dobar čovek, možda bi neko bio posvećen isto, neko manje. Poniženja nije zaslužio ovaj čovek, pogotovo da se udružiš sa onim - vikala je Marija.

- Gde je Željko? - pitala je Miljana.

- U Nišu - rekla je Marija.

- Zašto? Neće da dođe, zašto neće da dođe? - pitala je Miljana.

- Detetu nije mesto ovde - rekla je Marija.

- Mama, zašto neće da dođe? Šta kaže tata? - plakala je Miljana.

- Tata ko tata, šta kaže. Kaže da te puno pozdravim i da bude samo što više seksa. Da bude još žustrije, da se što više klipova sačuva - rekla je Marija.

- Postala sam dementna - rekla je Miljana.

- Rekla sam ti da ostaviš priču sa ovim šljamom iz Koteža meni - rekla je Marija.

- Nemoj da ga vređaš - rekla je Miljana.

- Molim? On vređa ono što ja najviše volim - rekla je Marija.

- Ti i ja smo završili, hoću da budem srećna - rekla je Miljana.

- Ti ćeš da je pustiš, a znaš do kad će da bude srećna? Dok se ne završi "Zadruga". Ti ako si blesav opraštaj joj ovu sezonu i prošlu - govorila je Marija.

- Ja sam joj rekao i sinoć. Više neće moći ni u banku da ide - dodao je Nenad.

- Kao lutkica je lepa. Tebe to ne interesuje, tebe Derventa interesuje, šta te briga ko njega čeka? - odbrusila je Marija.

- On je bolestan dečko - rekla je Miljana.

- Kao lutka si lepa, ali ponašanje šljam. Pričam ti za seksualne odnose, kao kravuljina neka. Sve se vidi u toaletu. Skinula si se i natrtila, p*čka ti materina. Sram da te bude - govorila je Marija.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još